Besök från Israel!

Publicerat: 2010-09-28 Kl: 20:41:14 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Japp, där av dåligt bloggande. Min underbara Farmor från Israel är här i 10 dagar för att hälsa på mig och min familj. Vi har inte setts sen vi tog studenten och hon är precis sig lik! Lite smalare men lagar lika god mat, är lika social och galen i barn! Haha.
För er som inte vet så betyder hon väldigt mycket för mig för hon bryr sig om mig otroligt mycket och det är den kopplingen jag har till min pappa. Min pappa bor i Usa men vi har en otroligt dålig kontakt tyvärr som beror på massor av saker. Men Men. Därför är jag otroligt tackam att jag får ha kontakt med någon från min pappas sida.

Allt annat går bara bra! Matten har verkligen börjar lossna nu och allt annat går bra och Milo har kommit in i en "Nej" period då han säger nej till allt trots att han vill ha ngt:P haha... Han kan till och med säga NÄÄÄEEE i sömnen, gullungen:P Jag kan inte låta bli att tyca att det är gulligt trots hans trotsiga humör :P Han är ju så charmig i mellanåt så de där trotsiga tillfällerna glömmer man snabbt!

Fick reda på idag att en gammal jobbarkompis till mig ska föda med snitt på SÖS exakt samma dag som mig idag haha... Snacka om sammanträffande. Så bebisdejt på BB är redan inbokad haha.

Nu ska ja kolla lite på Idol.


Milo och vagnen på väg till dagis :)

Publicerat: 2010-09-24 Kl: 08:40:16 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


20100924595 (MMS)

Milo och vagnen på väg till dagis :)


Måste Milo äta själv idag?

Publicerat: 2010-09-21 Kl: 20:25:40 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Dagen började med att springa med Milo i regnet till dagis för de skulle till skogen igen. Han fick äpplen och hipps svartvinbärsdricka med sig som "matsäck" :)
Efter det var det bara att ballra sin stora tjockimage till MVC.

Hjärtljuden på lillan låg på 156/ min tror ja det var som högst. Hon gillade inte att bli undersökt när barnmorskan skulle klämma och mäta utan körde sina karatesparkar mot henne :) Damen är än så länge antagligen  en stor tjej då SF måttet låg på 29,5 cm.
Mitt järnvärde hade gått upp till 111 utan att jag har tagit ett ända piller på flera veckor haha å det var ju bra! Allt annat såg också bra ut och inge mer protein osv ...............

Sen bar det av till Farsta trand där jag kulle uträtta lite roligt och det blev lyckat det med. Sen hem och hämta busungen på dagis vid halv 3.

På eftermiddagen har vi hängt hemma bara och Andreas kom hem tidigt idag.

När det var middagsdags blev det soppa och pasta till Milo och soppa till oss. Andreas sa "Måste Milo äta själv idag??? Kan inte du mata honom så det inte blir så kladdigt... Jag orkar inte städa idag" Då svarade jag: "Klart ungen ska få äta själv.... Jag städar om han nu skulle kladda så mkt, och så himla farligt brukar det inte vara"....
Detta resulterade i att när pastan var slut så hällde Milo soppan over huvudet och tyckte den passade bättre som hårmousse istället för mat........

Snyggt Milo, snyggt........Nu sover han som en stock....

I morgon blir det mattelektion! YEEY!







Trist dag.......

Publicerat: 2010-09-19 Kl: 20:38:37 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


I morse när jag skulle gå upp ur sängen kände jag att min mage bara trcktes till. AAAAJ! jag har inte kunnat gå på hela dagen . Eller jag haltar fram. Det gör så otroligt ont.
Jag har mest tagit det lugnt idag och haltat mig ner till vallokalen och röstat! Sen varit hos min mormor på lite middag och avlastning.

Imorgon blir det en ny vecka med nya tag. Spännande spännande.


En grym dag!

Publicerat: 2010-09-16 Kl: 20:59:38 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Dagen har varit grym och intensiv!

1. vakna, ge frukost till sötnosen Milo och gå till dagis! Milo skulle på utflykt till skogen så matsäck packades ner också. Milo gillar!

2. Jag går till mödravårdcentralen och lämnar morgonkiss. Urinvägsinfektion igen, men morgonurinet behövdes för att skickas iväg på odling.

3. Åka till forum för att köpa nya gummistövlar till Milo eftersom hans fötter växer om ogräs. Det fick bli ett par från Vincents skor som var lite fodrade också. PRIMA. Sen blev det en tröja och leggings till mig också.
Sen ringde Sandra mig och ville ha sällskap till Sickla. Hon hämtar upp mig i forum och vi går in på ON OFF där hon hade sitt lilla ärende och sen blev det thai-lunch! Sen ringde jag även ett samtal som är hemlighetsstämplat som förhoppningsvis kommer att kunna avslöjas om ett par månader! Håll tummarna!

4. Sandra körde mig till skolan. Där satt jag och pluggade en stund och sen fick jag privat matteundervisning av en superduktig kille. Inte utbildad men superbra på att förklara så nu har poletterna början plinga ner i min lilla hjärna;).

5. Möta en annan Sandra och gå och hämta våra söta barn på dagis. Ungarna hade haft en bra dag på dagis med skogsutflykt och lek osvosv:) Sen tog vi oss en tripp till centrum då vi hade paket från BUZZADOR att hämta ut:) Denna gång var det blöjor! Sen tog vi oss en snabbfika med Sandra och hennes dotter. Efter det gick Milo och jag hem och städade massor!:) Och sen fick Milo middag. (Rester från igår) som var abergine m tomatsås, fetaost och rotgrönsaker.

6. Natta milo.

7. Jag har pluggat geometri. Jag fattade på egen hand utan att be någon om hjälp! haha (Ruby börjar bli vuxen).

Perfekt dag:D

Kram

Snor,host regn osv

Publicerat: 2010-09-13 Kl: 21:45:12 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Milo stackars har blivit förkyld så idag blev det inge dagis. Annars har han varit pigg och glad men ja håller honom hemma imorrn också så han får bli ordentligt frisk.

I morse mötte jag upp cassandra i forum. Det första vi gjorde var att äta lunch då båda var gravida och utsvultna:P Sen skulle cassandra in på din sko som tydligen inte exicterar i forum längre???? Så vi begav oss till Sickla istället med en mellanlandning på barnens hus där vi skulle hämta ut en babybox men som blev misslyckat då något inte funkade. Jag fick låna en matte b bok av henne också så nu ska ja bli bäst på matte:P

När jag kom hem busade jag och Milo inne då vi inte (eller jag) var så sugen på att gå ut i spöregnet. Men han var nöjd ändå och fick någon fixidé på att låtsashosta massor haha. Det tyckte han var superkul! Skänt med en lättroad unge:p

Till middag blev det fiskgratäng med bebistomater och champijoner som jag såklart hade gjort själv:)

I morgon ska jag leka med Milo och Andreas. Sen ska ja plugga lite också så man kommer någon vart!


Allt för mig idag.

Kram

"Mamma, tätä"

Publicerat: 2010-09-12 Kl: 20:36:52 | I kategori: Allmänt | 7 kommentarer


Milo var så söt när jag skulle natta honom.
Flera gånger säger han:

"Mamma, tätä!"....
Tillslut frågar jag:- "Är det täcke du menar?" :)
Milo säger: "mmm" med en glad ton. Och blir sedan nöjd och somnar som en stock:)

Fler och fler ord kommer upp nu varje dag. Det är så himla gulligt!

Jag älskar dig!


99 dagar kvar

Publicerat: 2010-09-12 Kl: 10:27:54 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Fick precis en kommentar om att det är mindre än 100 dagar kvar till bebis kommer och visst fanken är det det:D
Tiden rusar verkligen förbi! Man hinner inte med. haha

Vi har knappt förberett något alls infor bebis nr ankomst känns det som. Vagnen är klar i allafall :D Först köpte vi en phil & teds syskonvagn men som vanligt med mina vagnvelanden så ångrar jag mig en månad senare och återförsäljaren går med på att vi lämnar tillbaa den mot ett tillgodo kvitto.
Vi känner verkligen inte för att vända bort barnet ifrån oss när vi kör och sedan är både jag och Andreas allergiska mot breda syskonvagnar så har bestämt oss för att det inte ska vara någon syskonvagn.
Vi köte en Emmaljunga nitro city med en mjuklift i.
-Sen köpte vi en syskonsits som man kan sätta, på den vagnen, så Milo sitter över när vi ska till dagis och kortare utflykter och när vi ska på längre utflykter tar vi med oss 2 vagnar istället om vi ör två som ska köra. Om Milo av all förmodan skulle vilja sova i vagnen när man är ute själv med båda barnen får han lägga sig i Nitron och sova medan bebisen får vara i bärsele/bärsjal.
Hoppas vi inte ångrar oss någon mer haha! Men denna vagn verkar himla bra. Inte alls lika tung som våran teutonia fun som vi hade förut. Teutonian älskande när det var torrt ute men inte på vintern. Alltså jag hatade den verkligen. Helt stum var den att köra och vägde massor. Emmaljungan har ocksp små rörliga hjul men den väger inte a lls lika mkt så då kommer det iallafall bli lite lättare. Men nu är jag iallafall förberedd på att det kommer vara lite kämpigt ibland att köra den:P Men har hört så mycket bra om denna vagn också.

Gud vilken förkalring det blev :P haha

Milo har inte alls sovit bra i natt. Han är lite snorig så antagligen därför. Men söt som satan är han för han har ropat med en glad ton i sömnen "baaaaapppp"(napp) när han har tappat den. Om han vill ha den någon gång under dagen och vi inte kan hitta den brukar vi ropa på nappen och bli  överlyckliga när vi hittar den så det var det han gjorde i sömnen i natt haha.

Han och Andreas är på väg till affären och ska handa lite och jag ska slappa en stund då jag känner mig helt slut.

Igår var Andreas och Jag på bio medan Andreas mamma passade Milo.
Vi såg "bröderna karlsson". Otroligt rolig film faktiskt. Den rekommenderar jag! och innan det åt vi thaimat! Lyckad kväll.

Nu har ajg skrivit tillräckligt tror jag! :)

KRAM

kors

Publicerat: 2010-09-10 Kl: 07:35:22 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


....I taket! Milo vaknade kvart i 6 i morse. Han har haft en v akna 5 period så nu känner man sig NÄSTAN utvilad ju:p
Undra varför det blilr  så ibland? Ja menar det finns ingen logik i att han vaknar tidigare nu för nu är det ju mörkare på mornarna. Det var helt kolsvart i vårt sovrum och ändå var han pigg som en mört:p

Igår kväll satt vi i timmar på föräldramöta och medlemsmöte på milos förskola. Blablablalba men det var trevligt:)
Gammelmoster Madde fick passa Milo under tiden så både Andreas och Jag kunde gå!

Idag står det träffa My och Alvin på schemat.

Här kommer några bilder på de två för ett tag sedan! SÖTASTE!

Bilderna beskriver hur man sätter in en napp på bästa sätt:










Mage vecka 26. Lilletjejen vs Milo!

Publicerat: 2010-09-09 Kl: 12:06:19 | I kategori: Magen med Lova | 5 kommentarer


Lilltjejen v 26



Milo v. 26



Personligen tycker jag att magen med Milo i samma vecka var mer uppåt. Helt olika formar på magen!

sms inlägg???????????

Publicerat: 2010-09-09 Kl: 11:52:48 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Ja förstår inte vart min text tar vägen n'r jag ska skicka sms inlägg? Någon som vet varför den inte kommer med?

Nå väl. Bilden här nedan på en tråkig väg så skulle jag berätta att jag var på väg till spec mödravården på sös för att prata om min förlossningsrädlsa efter Milo och hoppades på att få ett snitt beviljat.
Alla hade förvarnat mig på hur svårt det skulle bli för mig att få detta beviljat så ja hade laddat med massor av argument och återbesök inför detta möte och fick en kllump i magen när jag även såg att läkaren som skulle ge mig en bedömning såg ganska otrevlig ut och gammal. (Man ska inte döma, ja vet), men ibland blir det så. Men när jag knappt hunnit sätta mig så sa hon att hon hade gått igenom min journal och förstod min rädsla och hon tyckte inte att det fanns någon anledning att försöka övertala mig om något som jag inte ville gå igenom så hon godkände kejsarsnittet och bad mig lycka till och att det skulle komma papper om tider osv inom 2 veckor.

En tung sten har lättat från mitt hjärta kan jag tala om. Detta har varit en fasa för mig ända sedan Milo föddes, att jag skulle tvingas igenom en förlossning igen. Jag är för rädd helt enkelt för all smärta och att nästa barn också ska fastna osv.
Nu ser jag fram imot december att få bli tvåbarnsmamma och kan känna mig trygg i mitt val!

Tänkte lägga upp en magbild sen. En i vecka 26 med lilltjejen och en i vecka 26 med Milo för att jämföra:D

Kraaaam!


SMS-inlägg

Publicerat: 2010-09-09 Kl: 09:17:40 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


20100909541 (MMS)


SMS-inlägg

Publicerat: 2010-09-08 Kl: 15:38:28 | I kategori: Allmänt | 5 kommentarer


20100908531 (MMS)


Idag fick milo den finaste speldosan av ha...

Publicerat: 2010-09-07 Kl: 19:44:04 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


20100907527 (MMS)

Idag fick milo den finaste speldosan av hans farfars kompis från tyskland :)


crap

Publicerat: 2010-09-06 Kl: 17:42:43 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Jag mår sjukt illa idag. ´Hela min kropp känns slö och hjärtat bultar. Magen känns helt öm också och bebisen sparkar sjukt mkt.
Inatt drömmde jag hemska mardrömmar om min Milo. Varje gång ja vaknade och sen somnade om så fortsatte jag in i den jobbiga drömmen. UH säger jag bara! Inga fler hemska drömmar tack.

Andreas är ledig idag! Han och Milo handlar indigrienser till pastasallad! Det blir mumsigt.

Imorgon ska jag på mattelektion i 3 timmar och försöka bli klokare och på eftermiddagen äta lunch med Andreas pappa och hans brors fru och Andreas så klart. Sen åker Andreas och jobbar och jag hämtar Milo på förskolan.

Idag går jag in i vecka 26. Tiden rusar förbi snabbt nu tycker jag!

Nu ska ja passa på att städa lite här hemma.

FÖRESSTEN! Är det någon här som har gjort högskoleprovet? Satan vad svårt det verkar! Gjorde gamla prov idag och vad är det man ska kunna för knäppa ord igentlligen? haha.

Kaka :)

Publicerat: 2010-09-02 Kl: 17:27:20 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


20100902526 (MMS)

Kaka :)


RSS 2.0