Slappaste dagen

Publicerat: 2011-03-23 Kl: 18:31:46 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Fy vad slapp jag har varit idag. Skäms nästan! Jag var sjukt trött efter en krångelLova som tyckte vi skulle leka mitt inatten :P
Andreas åkte och lämnade Milo på förskolan och jag försökte sova vilket jag misslyckades med. Tog en dusch efter Lova somnat istället och sen bara legat i soffan och degat samt småplockat lite här hemma. Lova var ju bakis från natten så hon sov.
Sen kom Milosen hem vid halv 3 och då lekte vi i hans rum och sedan drog andreas och jobbade. Och här sitter v i framför playhouse disney haha.
Snart läggdags för terroristerna och då ska jag ta mig i kragen och ställa mig framför tv:n och dansa Zumba! (nörd, ja vet).

Snart blir det lite uppfräshning här på bloggen:D Känns som att det är på tiden nu:)

kram

Dessa ögon får mammas hjärta att smälta!

Publicerat: 2011-03-21 Kl: 18:52:31 | I kategori: Lova | 2 kommentarerHallojsan

Publicerat: 2011-03-17 Kl: 11:24:21 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Bättre sent än aldrig så har jag satt lösenord på denna blogg tillsvidare!

Allt här hemma går toppen. Idag var Milo dock på monsterhumör i morse men han hade ryckt upp sig sen när Andreas lämnade honom på dagis!
Lova är förkyld stackarn. Hon låter som en liten gris. Hoppas det itne är något långvarigt.

Den 29e April säger familjen adjö sverige och flyger oss till Cypern för att unna oss lite lyx!
Ska bli sjukt skönt:)

Läkaren hittade ett fel på Lovas njure för några veckor sedan. Så I måndags gjorde vi en en undersökning som skulle visa hur Lova kissar. Lova var så himla duktig och nu har vi fått svar: Lovas högra njure är mindre än den vänstra och har en förminskad funktion men ingen reflux som läkaren ändå var nästintill säker p åatt det var. Så himla skönt! Så nu slipper hon medicineras.
Hon har dock ökad risk för uvi men sålänge det inte går till en överdrift med infektioner kommer hon inte att behöva behandlas! Så det är bara att hålla tummarna och gå på regelbundna kontroller av hennes njurar och förhoppningsvis kommer det att vara helt bra sedan!

Det är mycket om Lova nu:P Min amning fungerar inte så bra just nu. Tror det är för att jag har kännt mig stressad på sista tiden och inte äter normalkost, så jag har brjat ge henne ersättning på kvällarna så att vi alla ska få sova gott.

Milo växer på så det knakar och är lika go som alltid förutom när han har sina utbrott haha.

Lägger upp lite bilder på familjen!

Kram


Jag är med och tävlar...

Publicerat: 2011-03-11 Kl: 09:51:12 | I kategori: Jag tävlar | 2 kommentarer
 Jag tävlar hos PIRUMPARUMBLOGGEN om ett hemligt paket värde 500 kr!
Tävla du med, klicka HÄR!

Godingar!!!!

Publicerat: 2011-03-03 Kl: 19:48:46 | I kategori: Allmänt | 10 kommentarer

ps.
har ångrat mig ang bloggandet. vill fortsätta skriva när tiden finns och ngt kul händer men jag sätter lösen från och med på söndag så om du vill fortsätta läsa min blogg , lämna en kommentar här med mail och namn så skickar jag lösenordet!!!

jag ångrar mig.

Publicerat: 2011-03-03 Kl: 19:18:23 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


har ångrat mig ang bloggandet. vill fortsätta skriva när tiden finns och ngt kul händer men jag sätter lösen från och med på söndag så om du vill fortsätta läsa min blogg , lämna en kommentar här med mail och namn så skickar jag lösenordet!!!

Hej då!

Publicerat: 2011-03-02 Kl: 10:41:22 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Från och med nu slutar jag och blogga!
Tack och hej!

Uttråkad??

Publicerat: 2011-03-01 Kl: 21:57:14 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Båda barnen sover OCH Andreas. Uttråkad som sjutton är jag, fast igentligen borde jag väl njuta av lugnet???
Skumt dedär:^p

En läkare hörde av sig idag om att urinodlingen som lämnats in på akuten förra veckan visade på infektion så nu blir det en annan pencilinkur 2 ggr om dagen i 10 dagar.... Stackars flicka kommer inte ha ngt immunförsvar kvar snart!?? Stackars Lova säger jag bara!

Just nu sitter jag och sneglar på filmen " på smällen" som går på 3an. Himla bra film! haha.

Milo och hans kompis Julia blev firade med glass och sång på förskolan idag då båda de fyllt år:D Han fick en liten sköldpadda (av tyg) och ett jättefint grattiskort av de. Han var superstolt över kortet och på strålande humör när han kom hem idag.

Kram
RSS 2.0