Busdag!

Publicerat: 2010-01-29 Kl: 23:08:07 | I kategori: Allmänt | 10 kommentarer


Idag var vi på babyrytmik med en i min föräldragrupp och hennes dotter. Det var superkul fast Milo tröttnade efter ett tag :P Efter det åt vi thailunch! När vi gick därifrån somnade skrutten och sov 2 h vilket ledde till en extremt busig pojke som inte var i säng fören halv tio!!!! haha.
Imorgon kommer ev Milos mormor hit och ska åka pulka med oss:D Jag ska nog sova nu... känner mig helt slut.

JUST DET! Milo har tagit sina 2 första steg igår. Han stod mot tvbänken släppte taget och glömde väl bort att han inte höll i sig och trippade fram två steg. Han vart chockad och satte sig pladask på rumpan hehe. Idag har han inte ens velat stå själv så han känner sig nog inte så redo än på den fronten. Läskigt dedär med att hålla balansen. Varför gå när man kan krypa typ:P

Nu blir det borsta tänder och händer. God natt!

Milo önskar sig från pop :)

Publicerat: 2010-01-28 Kl: 22:34:21 | I kategori: Allmänt | 6 kommentarer


Denna snygga tröja önskar sig min Milo berättade han när han såg denna idag när vi tittade inne på Polarn och pyret. En 86a skulle sitta som en smäck fram till sommaren!



Per i hagen!

Publicerat: 2010-01-28 Kl: 10:05:10 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Uhh vad jag har sovit dåligt inatt. hade riktiga kramper i magen och trodde att det var vinterkräksjukan på G men än sålänge har inget skett:P Mår bättre idag iallafall och ska surpla i mig lite soppa.
Snart kommer en tjej och hennes dotter hit som jag träffade på öppna förskolan i förrgår. det visade sig att vi bodde grannar typ så det ska bli superskoj! Hennes dotter är bara 1 månad äldre än Milo så det blir ju prima!
Igår var vi en sväng på IKEA. Vi köpte 2 st lampor varv en sprack när jag skulle sätta i lampan? Kan man lämna tillbaka den och klaga på dålig kvalité`??? Vi köpte även ett köksbord men det fick bli Ek. SUPERSNYGGT vart det faktiskt. Det vita hade nog brytit för mkt tror jag, men detta smälte in aldeles utmärkt.
Milo mår bra och sover middag för tillfället:)
jag sitter och väntar på ett samtal från yrkes och studievägledaren som ska hjälpa mig att planera vad ja måste läsa upp . Trodde Jag hade allt klart för mig men ack så fel jag hade.. Har man ett slutbetyg från gymnasiet får man bara läsa upp de IGna.. lite sugit när ja har läst en barnskötarutbildning på sidan av och fått bra betyg på den. Trodde det skulle räknas som en komplitering av mitt gymnasiebetyg men de betygen kommer inte räknas alls så istället måste ja ev plugga upp massa tråkiga handelsämnen............................................................ Vi får se för hon babblade npgot om att om ja skulle studera till förskollärare och hade en barnskötarutbildning så trodde hon att man kunde få ngt som kalas "tillgodopoäng". AJA. lär väl fatta emr när hon ringer och vi går igenom allt. Håll tummarna på att det itne blir för mkt haha.

Soppa var det ja!

kram hejs


gå till 1årsdagen?

Publicerat: 2010-01-25 Kl: 20:26:42 | I kategori: Allmänt | 8 kommentarer


Jag har lagt fram en gissning på att skrutten kommer börja gå till sin 1-årsdag eller någon vecka efter kanske... Har sedan börjat tveka massor då han verkar vara helnöjd med att krypa men så i helgen så började han stå utan stöd :) Idag klarade han av att stå utan stöd i minst 30 sek då jag lekte med han undertiden. Sen när han kom på att han stod själv så satte han sig pladask ner å¨rumpan och skrattade så kanske kommer det snart ändå? haha. Spelar ingen roll när han börjar röra på påkarna men jag längtar så mycket efter att se han springa runt på sina små knubbiga ben. Det är ju det gulligaste som finns när små kosrta 1åringar straskar fram :)

Vi har precis beställt hem lite gardiner till detta hem. Känner att det går lite segt med inredningen här hemma. Vi köpte ju ett väggfäste till tvn men vi ska lämna tillbaka det då vi är nöjda som det är med att den står på tvbänken och istället ska vi köpa ett nytt köksbord då det vi har ser så trist och slitet ut.
Sen är det bara någon fin tavla kvar till vardagsrummet och en NAJS soffa men det får bli när  vi blitt rika haha.

-Vad tycker ni? Vitt bord eller ekbord? Vi har mycket ekdetaljer i vårat kök på alla vitvaror.. blir det för mycket ek eller tror ni att vitt bryter av för mkt?? Svårt dethär...

Nu ska ja slå mig ner ¨på spikmattan och sedan plugga historia.

kramkram


Tävling

Publicerat: 2010-01-25 Kl: 11:44:19 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer




Jag tävlar om en valfri body eller tröja ifrån Blingmyname hos Nikita
Tävla HÄR du också!


Milohångel!

Publicerat: 2010-01-22 Kl: 21:24:33 | I kategori: Allmänt | 9 kommentarer


Milo har börjat pussa oss massor. Dels när man säger puss till honom smackar han med munnen men han har även kommit på hur mysigt det är att pussa sina föräldrar.
Ett exempel är här nedan på pappa;)





Idag har Greta och Ludde varit här på bus hela dagen lång! Det var trevligt men Milo börjar kanskse bli förkyld? Eller så är det tänderna för han dregglar som en gris och är grinig och lite snorig...hmmhmmm...
När de skulle åka hem så blev det en prommenad till apoteket för att köpa alvedon och Milo somnade som en stock!




Tävling

Publicerat: 2010-01-21 Kl: 21:57:11 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer



Jag är med och tävlar om en goodiebag hos juliaberg.blogg.se
För att komma direkt till tävlingen klickar du HÄR


Vinstlista
:
Från Voodolls: 4 stycken voodolls
Från Wear design: En fin, hjärtformad halsbandsklocka 
Från Fotosonic: Ett kamerastativ som går att fästa på det mesta
FrånEasewhite: Två paket med tandblekning
Från Smalslips: En snygg klocka 
Från Amors pilar: Massagestaven Ina Purple, det vattenbaserade glidmedlet Eros Aqua och desinfektionsrengöringen Invit hygiene(amorspilar.se är en erotikbutik på nätet som säljer sexleksaker)
Från Jholmtshirt: Två stycken valfria t-shirts
Från Juvelia smycken: Ett valfritt namnarmband eller namnsmycke
Från Wild outdoor lifeVäst i valfri storlek från Pinewood
Från My heart: Spelet "52 magiska veckor
Från Sunny coco: ett antal tigerbalsam och parfymoljor
Från L8nyberg: En mineralfoundation
Från Importklader: Två hotpants i spets, en röd och en svart
Från Swefox: Ett set med matchande armband och klocka
Från Bagatoo: En snygg resväska i svart, rosa eller blå
Från A&I Design: Virvar Jacquard handduk och tre paradishanddukar i orange, grön och lila
Från Styleimport: En optisk pekfingermus till datorn
Från Caruso: ett svart, vackert litet smyckeskrin med trollsländelås
Från Partyprylar: Spelet "sanning eller konsekvens"
Från Disdou: 3 stycken mössor
Från Wellnessproducts: en swissdepil - hårborttagning utan smärta
Från Ecozoom: En t-shirt i valfri färg och storlek
Från Minmusli: 2 x 100 presentkort på müsli samt plåtburkar
Från Thaliahalsa: En huvudmassör 
Från Webstrumpor: Ett par stay ups och tre par strumpor
Från Goldwell: Ultra volume schampo och balsam (mina favoriter!) samt hårsprayerna Sparkling fix och Magic finish
Från Önskefoto: En egen canvastavla, 20x30 cm
Från I+m naturkosmetik: Body refresh grapefruit - body lotion + shower gel & Hydro-Performance Facial Tonic + Day Creme.
Från Calas: ett par örhängen i äkta silver och bergskristall
Från ELF: 4 ögonskuggor (mina favoriter!)
Från Jeanettes naturtvål: en tvål med doft av granatäpple
Från Vekk: en mild liquid Soap, en anti acne creame, en instant pore minimizer, en anti acne soft mask


Håll tummarna ;)

BVC

Publicerat: 2010-01-21 Kl: 21:42:40 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Idag var vi på en liten tillväxtkontroll på BVC då Milo äter sjukt mycket mat. Då menar jag verkligen kolosalt. mer än mig typ. Han är alltid hungrig, blir aldrig mätt men ändå ser det ut som att ungen bara blir smalare och smalare. Benen börjar peta ut på stackarn! I vissa fall kan han vägra att släppa skeden efter maten och krypa runt med den i handen i en evighet. En gång hade han skeden i handen ända in till stan :P

Vi kommer dit och han väger 9250 gram och är hela 75 cm lång. Han har knappt gått upp något alls men där imot växt massor vilket gör att han ser smalare ut! Sen rör han sig tokmycket också!
Hon gav mig rådet att ge han lite mer fettig mat. eller ge extra smör i maten. Hon trodde att vi gav han för "lätt" mat vilket gör att han inte blir nöjd. Så mer fett ska göra honom mer mätt;););)

Nog om det!

Idag har vi även installerat vår nya TV. Efter mycket om och men så satt allting på plats. Kanaler bild osv:)
Annars har vi bara varit hemma eller jo JUST DET! Jag gick förbi min lärare i Samhällskunskap. Hon har ju inte satt betyg än så ja ville kolla hur allt gick med rättandet och hon visade mig mina uppgifter och allt hon rättat. Av 16 uppgifter hade hon rättat 11 st och på de uppgifterna hade jag fått VG+ och MVG så hon sa att om de andra fem ser lika bra ut så komemr jag absolut få MVG och som det såg ut nu så låg jag på ett starkt VG så hoppas hon gillar resten av uppgifterna också:) Annars kan jag iof komplittera!!!!!!!!!!
Detta gjorde min dag måste jag säga! Jag har haft det sjukt kämpigt med samhällskunskapen så, GO RUBY!

Nu ska ja sätta mig och slappa framför vår nya TV! Tack snälla mamma och andreas pappa för bidraget till den! Helt underbart!

 


En Onsdag

Publicerat: 2010-01-20 Kl: 15:22:20 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Idag har vi haft en reäl mysdag:) Milo var ledsen när han vaknade imorse ..han har sovit oroligt inatt..(tror det ör nya tänder på G). Men efter lite mer sömn så vart han på ett reält PUSSHUMÖR;)
Hans pussar slåt allt;) Vi har myst och kramats massor och ätit lite lunch och skrivit en inköpslista till storhandling.
Detta ska vi smälla i oss kommande vecka:
Hemmagjord tomatsås med lök, kalimataoliver och basilika med pasta
Grekisk sallad
Lasange
Fetaostbiffar m. bulgur och tomat o chilisås o koriander
Torskgratäng
Risotto
Tacos
spagetti och köttfärssås
veggo lasange

Det lär bli gottgott.

På lördag ska jag jobba igen:) Ska bli skoj!

Ikväll ska vi köpa en ny TV också. Blir nog en Samsung 42 tum LCD blabalblablabaaaaaaaaaa... :)
Jag ska även plugga Historia ikväll och på Söndag ska jag och min mamma ev på ett historiskt muséum och bli lite klokare!

På fredag ska vi leka med greits och luddis! Lär bli lika kul som vanligt och de ska flytta tillbaka till oss igen:D:D(inte hem till oss utan en egen lägenhet nära oss) haha.

Nu städa klart innan Andreas och Milo kommer hem från prommenaden.

kramkram






Hurra för mig:D

Publicerat: 2010-01-19 Kl: 09:42:56 | I kategori: Allmänt | 6 kommentarer


Var ju med i en mobiltävling för ett tag sedan och tror ni inte att Jag! RUBY vann?? tjohoooooo:D:D:D:D::D:D:D:D
Det var denna som jag var med i!!! :)

OBS! Tävlingen är avslutad;)


Milo och Emil

Publicerat: 2010-01-18 Kl: 10:43:38 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Igår stod Milo och Emil i fönstret och drömde sig bort i fjärran land;)


Hemma hos oss i bilder.

Publicerat: 2010-01-14 Kl: 20:31:40 | I kategori: Allmänt | 11 kommentarer


Jag har fått lite förfrågningar av lite läsare då och då om inte Jag kan lägga upp lite bilder på vårt nya hem. Passade på att ta några igår då iallafall Milos rum var städat så tyck till:)
Är dock ingen proffsfotograf och vårat sovrum är en gammal bild och är typ dubbelt så stort;)
























Andys igår och öppnis idag+ pulka

Publicerat: 2010-01-13 Kl: 16:42:27 | I kategori: Allmänt | 7 kommentarer


Igår var vi på mammaträff på Andys lekland! Det var trevligt och Milo tyckte det var spännande med alla bollar ;)

Idag vaknade Jag upp på helt fel sida. Hade en gudomlig halsbränna, mådde sjukt illa och magen kändes som en berg och dahlbana!
Inte nog med det har våran TV gått sönder också så då måste man hitta en ny sådan också. Lite kul iof då en plattTV är MYCKET mer najs än en tjockis!;)
Vid 12 när alvedoner och te börjat hjälpa gick Jag och min söta lilla skrutt till öppna förskolan och busade av oss reält. Milo verkligen ÄLSKAR det stället! Så skönt att det är nära också:)

När vi kommer hem och har sovit och ätit mellis tvingar Andreas ut "posetiva" Ruby på en pulkamatch! Jäklar vad det piggade upp! Vi turades om att åka ner för våran pulkabacke med Milo. Milo skrattade massor och vi med!
Om Jag inte sagt det innan så ligger våran lägenhet mitt i en superbra pulkabacke! Det ÄLSKAS!

Nu ska Milo få lite Middag.

Här kommer lite bilder:)

kram






Hemma hos Emelie och Lukas-Så söt bild tycker jag :)






Lukas heta morsa ;)








Raggan och rutan!

Publicerat: 2010-01-11 Kl: 19:26:57 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


Idag har vi haft det skojsigt:)
Ragnhild och hennes Ruth kom hit och busade loss!
Det var lika trevligt som vanligt. Först sov Milo de första 1 ½  timmarna men sedan var det upp och studs och Milo blev seriöst BESATT av Ragnhild. Han skulle klänga på henne hela tiden och blev skitsur när jag skulle ta han ifrån henne. Jag dög inte alls med andra ord så Milo, nog blev mamma lite svartsjuk;)
Efter ett tag dög jag igen så det var ju skönt att det bara var något tillfälligt haha.

Sen gick vi ut på en liten prommenix med pulkorna och bebisarna. Superkul tyckte de!

När vi kom hem åkte Ragnhild och hennes Ruth hem och Milo fick middag:) Efter middagen vart det lite spya och bad och sedan lite bus!

Halv 7 ville Milo sova. Ja la mig brevid honom på hans sovplats och han höll min hand och somnade utan några protester på typ 1 minut. Inte ens vällingen orkade han dricka lilla gullet:)

Imorgon blir det mamma/barn träff i sickla! Jag ska möta upp Emelie och Lukas först så går vi dit till Andys lekland sen! Trevligt att träffa lite unga mammor :)

Jag blev klar med samhällskunskapen igår iallafall så nu ska jag ge mig på Historian och jag väntar ivrigt på att få ett betyg i Samhällskunskap! Hoppas att jag åtminstone får ett VG. Tycker jag är värd det så som Jag har kämpat och skrivit!
Hoppas min lärare tycker detsamma :P haha

Nu blir det gos i soffan!

Kram

bloggblogg

Publicerat: 2010-01-10 Kl: 13:07:21 | I kategori: Allmänt | 8 kommentarer


Hej hej!

Denhär veckan har ajg pluggat som en gris. Lekt med Della och Tindra, Lukas och Emelie och Greta och Ludvig.
Mammaträffar och plugg med andra ord. Det har varit supertrevligt!
Sitter med sista uppgiften nu och måste bli klar senast 00:00 ikväll så håll tummarna hårt som f*n för mig!
Milo är lika söt som vanligt.
I morse satt vi och bläddrade i hans böcker så berättade jag vad alla djuren sa osv. Milo fassnade för lammet och sa bä bä flera gånger. Så nu vet han vad lammet säger haha!

Vad händer nästa vecka då? Någon som har något kul att komma med? Kom igen kom igen:)

Nu ska jag fortsätta med att jämföra Sverige och Iran på alla möjliga höger och vänster.

Hej svej!

Dålig på att blogga som vanligt:)

Publicerat: 2010-01-06 Kl: 19:30:46 | I kategori: Allmänt | 16 kommentarer


Idag har jag hälsat på Tyra och Viktor som jag jobbade med förut. Alltid lika trevligt att se de små liven!
Igår lekte vi med Della och Tindra. Det var lika kul som vanligt det med och Milo älskade att stöka ner Tindras fina rum ;) Dessutom känndes det som att de nästan lekte med varandra... Milo var jättenyfiken på sötnosen!
Nu gäller det att plugga gärnet för mig så jag blir klar med denna vidriga samhällskunskap:P Imorgon ska vi leka med Emelie och Lukas också! Ska bli bus!
Längtar till fredag när lets dance börjar:) Hoppas det är lika bra som förra året:)
På Lördag ska jag jobba för första gången på VÄLDIGT länge:) Jag ska nämligen börja jobba med F igen varannan Lördag vilket ska bli SUPERKUL! Jag ska följa med henne till stallet och hjälpa henne när hon ska rida! Längtar massor :)

nu har vi köpt Milos födelsedagspresenter på REAN också. Vi hittade en gåbil som han ska få av oss som de hade halva priset på så det blev prima:) Han kommer älska den!

Nu måste jag sluta för det är aldeles knäpptyst här hemma vilket inte är spec bra när milo är vaken.. då vet man att han gör något bus;)

Update: Milo hade tagit min plånbok och rivit ut alla kort och kvitton!


Ha det så bra!

kram

Tindra kör Milo i vagnen..SÅ SÖTT! (Tindra är 7 mån äldre:D)




Tävling

Publicerat: 2010-01-05 Kl: 15:55:44 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer



Gott nytt år :D

Publicerat: 2010-01-01 Kl: 20:34:24 | I kategori: Allmänt | 9 kommentarer


Igår firade vi nyårsafton hos gudmor Fisk (liza). Hon och hennes kille Lasse hade gjort supergod mat. Räkkocktail, lax,klyftpotatis,sallad, frukt med glass och chokladsås.. nammnamnamm... Tjock och glad kände man sig efter det:)

Milo var på bra humör och var uppe ända till halv tio. Efter det läggdags och invigning av våran elektroniska barnvakt som sög klubba då det var massa radiostörningar i den haha. Som tur var så sov Milo som en litet lamm hela kvällen och vi dansade runt och var glada. Mycket trevligt:)

Vid halv 2 gick jag och la mig och klockan 6 ville Milo ha välling:P SNARK! Men sen sov han till 09.30 så det var hur skönt som helst men är väldans trött idag ändå och ska sova tidigt inatt:)

Hur var er nyårsafton?

Här kommer bilder från kvällen ;)





















RSS 2.0