Lite bilder från veckan som har gått :)

Publicerat: 2010-08-30 Kl: 22:26:06 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Lukas och Emelie kom på besök och Milo och Lukas tog sig ett dopp i det nyskurade badkaret :)Milo hade kul!Lukas 1½ h senare... fortfarande lika sugen på de där tråkiga skålarna haha.Emelie ville hemskt gärna vara med på bild!Min blivande artitekt/snickare/murare?Mina killar som är ute och går med en varsin vagn :)


Polarn och pyret är oxå milos favoritaffär...

Publicerat: 2010-08-30 Kl: 14:52:34 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


20100830520 (MMS)

Polarn och pyret är oxå milos favoritaffär. Precis som mammas ;)


SMS-inlägg

Publicerat: 2010-08-29 Kl: 18:13:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


20100829519 (MMS)


Magen v 23 plus 5 :)

Publicerat: 2010-08-28 Kl: 12:32:40 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


20100828516 (MMS)

Magen v 23 plus 5 :)


buzzador söker:

Publicerat: 2010-08-28 Kl: 10:38:01 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Buzzador kommer starta upp en kampanj för er som: är föräldrar med barn födda mellan 1 juli 2010 och 1 september 2010. Det rör sig alltså om riktigt små bebisar, och även gravida som beräknas föda inom de närmaste dagarna! Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen under september.
 
...och: En kampanj som riktar sig till föräldrar med barn födda mellan 1 jan 2009 och 17 mars 2010, det vill säga barn som är ca 6-18 månader gamla. Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen inom bara några dagar.

Så passa på att registrera er på buzzador fort som attans så blir chansen större att ni kommer med i denna kampanj ;)

Registrera er här: https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=rubykanoby

Som en buzzador får du testa olika produkter helt gratis och allt du behöver göra är att dela med dig av dina produkter till vänner och sedan berätta för buzzador vad du och dina vänner tyckte om prudukten.
När du registrerar dig på buzzador får du välja bland olika kategorier som passar just dig och på så sätt få testa produkter som du kommer kunna ha användning för!

Do it! Det är skoj!

snor

Publicerat: 2010-08-25 Kl: 19:54:41 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


Dagistiderna har börjat och snorstugorna har öppnat. Iallafall hemma hos oss. Jag är dunderförkyld, andreas och Milo är snoriga de med!
Jag har sovit massor idag för att försöka må lite bättre. Sov som en pisspotta hela natten då det blev stopp i båda näsborrarna!!!!!!! YEY :p


Milo var på dagis men när han kom hem hade hans snor också börjat rinna :( Han som var förkyld i helgen.
Milo har fått ett par nya skor. Han har växt ut sina gamla och har ett par i strl 22 men behöver ett extra par. Bilder finns längre ner. Jag kan ju säga att Milo fortfarande har på sig de och älskar de, skofantast som han är:)

Annars har det städats här hemma och nu är  det lika stökigt igen:p

Bebbos sparkar typ hela tiden. Någon som kan ge lite bra förslag på flicknamn? Fantasin är inte på topp!


BM

Publicerat: 2010-08-24 Kl: 14:37:35 | I kategori: Allmänt | 5 kommentarer


Idag efter att ha lämnat Milo på dagis (vilket gick otroligt bra) och suttit en stund i skolan på förmiddagen så stod det barnmorskan på schemat.

Järnet hade höjts från att ha legat under 100 till 109 :S Undra hur det kan komma sig då jag har varit helt värdelös på att ta mina tabletter;) ? Det var ju iallafall bra!

Blodtrycket var helt okej men urinet visade ganska tydligt på att jag har urinvägsinfektion (ska lämna ett morgonurin i morgon bitti igen) och sedan visade det vita blodkroppar och protein i en inte så jättehög dos men tillräckligt för att vara vaksam på det. Ska göra nytt test om en vecka.
Blodsockret var perfekt. 

Sf-måttet låg ganska långt över kurvan vilket jag anade eftersom jag fortfarande inte tror på att jag "bara är i v 24 idag." Enligt mina beräkningar är jag ju 3 veckor extra gången haha men ja kommer få göra ett tillväxtultraljud i v 32 sen ändå. Hjärtat klappade på och ungen verkade må finfint:)

Jag slapp väga mig och det var skönt då jag hatar att väga mig med skor och kläder på mig, haha.

Idag ska ja jobba vid 4 så jag kommer inte få pussa på min stora bebis på hela dagen. Trist men vad gör man? Jo man pussar ihjäl honom sen när man kommer hem oavsett om han sover eller inte!Toffelhjälten

Publicerat: 2010-08-24 Kl: 14:28:54 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Dessa söta tofflor från toffelhjälten.se ska såklart min underbaring Milo få ha på sig på dagis i höst/vinter så han inte blir kall om sina små fötter när han springer runt på det kalla golvet i vinter´;)

SMS-inlägg

Publicerat: 2010-08-21 Kl: 19:11:14 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


20100821502 (MMS)


Magen

Publicerat: 2010-08-19 Kl: 13:54:38 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Här kommer den första magbilden. Den är tagen nyss och jag är inne i vecka 23 :) Vart kommer detta sluta?


Denna jäkla väntan

Publicerat: 2010-08-19 Kl: 09:50:46 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Jag känner mig sjukt stressad av dethär. Jag vill veta NU om jag kommer komma in på min reservplats på stockholms univeristet. Jag vill veta hur min höst kommer att se ut. Jag kommer inte gå på uppropet på södertörns högskola. Det känns dumt att hoppa på en utbildning man inte vill gå på till 100 procent. Så.. blir det komvux eller högskola????????????

 Dålig information får man oxå om reservantagna ska gå på ett speciellt upprop eller om de ringer eller vad händer!??
Det jobbigt att många som kanske har kommit in även har tackat ja till fler än just denna utbildning då man kan tacka ja till 2 utbildningar och sen bara gå på 1 upprop. Efter andra urvalsgruppen borde man vara tvungen att få välja 1 av de utbildningar man kommit in på och in få stå på 2 fram till skolstart. BLÄ, vad sur jag är. Dåligt system dåligt system och DÅLIGT SYSTEM ni kommit på moderatjävlar med att ändra antagningsreglerna och speciellt dåligt av er att ändra antagningsreglerna just det år som JAG vill börja plugga. Inte bara jag som tycker. Många känner som jag just nu. speciellt vi som har läst upp våra betyg på komvux. Vi som inte får lika stor chans att komma in som de som kanske hade en bra period i sitt liv under gymnasietiden.
Det är inte alla som hade det. Vissa var skoltrötta, vissa hade tonårsbekymmer eller dåliga familjeförhållande som gjorde att skolan sattes åt sidan. Varför ska vi få en mindre chans i livet att få komma vidare i livet? Snacka om att inte vilja satsa på arbetslösheten.

Bitter? JA!

Jag tävlar

Publicerat: 2010-08-17 Kl: 19:03:28 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer
Jag tävlar om ett par valfria Nova Star byxor från LitenPåLandet
i Nikitas blogg, tävla HÄR du med!

god kväll

Publicerat: 2010-08-14 Kl: 21:51:15 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Halloj! Något bloggande har jag inte hunnit med denna vecka. Jah har jobbat varje dag och imorogn är första dagen på 10 dagar som jag är LEDIG:P
Sedan blir det jobb  6 dagar till. Ledig 1 dag och sen 2 dagars jobb igen. Sen blir det nog plugg för hela slanten. Kommer jag inte in på min reservplats på stockholms universitet och beslutar mig för att inte gå på södertörn så ska ja plugga komvux 1 termin igen för att dels ha ngt att göra men oxå att få upp betygen lite till då det verkar som att behörighetskraven bara blir mer och mer..
Jag är även lite sugen på att kanske plugga spanska steg 1 på komvux. Vore kul att lära sig lite då jag kan lite små fraser och ord hit och dit. Snyggt språk för övrigt tycker jag också.

Lilla bebbosen mår nog bra i min mage. Hon sparkar som en propeller och extra mkt när jag är kissnödig. (Tack för den). Mina reflektioner om denna lilla varelse är såklart att hon kommer vara på pricken Milo till utseendet. Hur skulle hon annars se ut ;)? Nej men seriöst så är otroligt spännande vad som kommer att komma.:)

Förövrigt så börjar magen verkligen blil rund och nu har många människor vågat fråga om det är en till unge på G så det måste ju betyda att ja åtminstone inte bara ser fet ut utan även gravid;)
Idagen hetta på 28 grader har mina ben kännts som stora timmerstockar. Det har varit så sjukt jobbigt att röra på sig och svetten har verkligen forsat. Jag är så himla kvinnlig.

Kan någon hjälpa mig föressten att sätta in en såndär tick-tack nedräknare på min blogg när bebisen ska komma? Jag fattar inte hur man gör.

Jag älskar föressten min söta underbara charmiga och BUSIGA Milo:) Han har börjat pussas mer spontant utan att man ber om det ;) Sen blåser han på varje tugga som han ska äta för att vara försäkrad om att det inte är för varmt och imorse tog jag fram kläder åt honom och då sa han "Tack, tack" "hihihii sådärja". Jag upprepade sådärja till honom och han upprepade "sådärja" och fnissade massor efteråt.

Långt inlägg. Jag lägger in en favoriter i repris bild på mina killar.

kram
Milos nya stil!

Publicerat: 2010-08-12 Kl: 16:00:34 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


20100812498 (MMS)

Milos nya stil!


SMS-inlägg

Publicerat: 2010-08-06 Kl: 18:41:44 | I kategori: Allmänt | 5 kommentarer


20100806488 (MMS)


bittert

Publicerat: 2010-08-05 Kl: 19:37:42 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Idag har jag jobbat! Det gick bra och vi var och badade.

Det bittra är att jag inte kom in på den skolan jag ville komma in på. Först var jag på reserv 20 och nu är jag på reserv 6. Det känns sugit att man ska sitta o vänta fram till uppropet soom ör 1a sep om folk inte kommer för då kommer ja komma in... Dåligt system av studera eller vem fan som nu håller i det hela att man inte som i första antomgången tacka ja till sin utbildning utan nääe.. folk ska få tacka ja till två utbildningar och kunna hålla fast vid de ända till skolstart. Dåligt tycker jag när det finns så många som bara är reservantagna på sin drömutbildning för att vissa söker bara för att.
Jag är bitter. Kommer ja inte in nu så får ja väl fortsätta plugga på komvux för jag känner att jag vill ha en enkel resväg till min skola när man har barn och kanske måste åka hm med kort varsel osv.


Stolt mamma. Idag sa milo två nya ord ;) d...

Publicerat: 2010-08-05 Kl: 09:23:47 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Stolt mamma. Idag sa milo två nya ord ;) det första var: napp borta och det andra var när han tog sig på snoppen på skötbordet : pille . Man smälter! Haha


Trevligt idag!

Publicerat: 2010-08-03 Kl: 22:49:59 | I kategori: Allmänt | 6 kommentarer


Milo vaknade kl 9. Helt sjukt vilken unge man har:D han har sovit till 9 i snart 1 vecka i streck. Det är som livet på rosor:P
Vi käkade lite frulli och sen tog vi en cyckeltur till affären för att handla lite mat o fika. Sen kom My med sin Alvin och Jessica, Oliwer Filip och kompis hit och lekte.
Milo och Oliwer badade i badkaret men det var väl kul i max 5 min eller ngt innan Milo ville gå upp och styla i sin snygga badrock.

Igår gick jag även i v 21 så tiden rusar fram som bara den... var tar tiden vägen när man ör gravid med 2an? När Milo låg i magen var 1 dag som en evighet. Nu blir man typ påmind om sin graviditet på kvällen bara när man ska sova o känner sparkarna där inne:P

Imorgon har vi inga planer. Ikväll har jag lustigt nog tittat på vinteroveraller hahahaha... Milo provade sin overall som han hade i vintras idag nämligen och den vara perfekt nu. lite lång i benen till och med men  den lär nog inte passa i vinter med massa tjocka kläder o skor dessutom så vi får satsa på en ny. Funderar på en MOLO. är det någon som har erfarenhet av den? Den är så himla snygg!

Ja ska ta mig en sovtajm nu till förhoppningsvis kl 9 imrogon bitti;)

adjöss!

RSS 2.0