MUUUUU

Publicerat: 2010-11-30 Kl: 13:12:00 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Helgen har varit tipp topp med besök i sickla där pengar har spenderats tillsammans med Emelie och Lukas, Sandra och Julia, My och Alvin och Emelies kompis som jag glömmer bort hela tiden vad hon heter med hennes son Jamie! :)
I kassarna hamnade julpyssel från panduro och en skötväska:)
Sen följde emelie och lukas med oss hem och sov över och emelies kompis (som ja inte kommer ihåg namnet på) följde med en stund också:)

Lukas och Milo är som bill och bull. Ena studen pussades de och andra studen nöp Lukas Milo i kinderna medan Milo drog honom i håret eller bråkade om vems sak som var vems:)
Men Roligt hade de.. De härmade varandra och sprang upp och ner på madrassen som Emelie och lukas skulle sova på osv:)

Igår var Milo lite hängig på morgonen så jag höll honom hemma.. Han var gnällig fram till på kvällen då vi var på kalas hos min brbr som ble 16 år. Då var allt roligt och spännande igen:)

Idag har jag tagit och unnat mig en sovdag då nätterna inte fungerar för mig just nu:)

Jag är så sjukt taggad på att banta ska jag berätta för er!

Jag ska ner vartenda gram jag gått upp plus 12 kg till!
Jag ska ner till 55 kg och thas it! Totalt ska jag alltså ner 24 kg!!!!! Den ni! Men snygg kommer jag bli iallafall ;)

Var i forum en sväng igår med Emelie och Lukas. Det enda positiva med att gå i affärer när man är gravid är att man inte ens orkar titta på kläder. Man är inte ett dugg sugen på att köpa något men Jag köpte ialalfall amnings-bh ar som var nödvändigt inför mina stora mjölkbomber som komma skall om 8 dagar!

Fatta! 8 dagar kvar, och sen är man tvåbarns mamma:D Alltså får jag ett till onsdagsbarn denna gång. Milo föddes på en onsdag och det var ju lyckat:D

blablablalbalba...
Nu ska jag leta efter något i kylskåpet, ta ett bad och sen hämta prinsen på dagis! Skulle ha tvättat idag var planen men Andreas lyckades få med sig tvättnyckeln till jobbet! Bra gjort!

Kram kram kram

Uppdatering :)

Publicerat: 2010-11-26 Kl: 16:50:29 | I kategori: Allmänt | 5 kommentarer


Hann inte skriva något på bloggen igår plus att jag var helt slut.
Jag var fört hos Barsmorskan. Sf måttet var på 35 cm så det var betydligt mycket mindre än vad det var med Milo i samma vecka:P Hade 38 då.

Vi gick även igenom graviditeten och gjorde en sammanfattning.
Efter det åkte jag till barnmorskemottagningen i Orminge där jag hade läkartid. Fick träffa en jättebra läkare som lyssnade på vad jag hade och säga. Jag har fått ytterligare un UVI och nu får jag inte behandlas så vi kontaktade spec mödravården och de flyttade fram kejsarsnittet lite så jag ska slippa gå obehandlat onödigt länge så nu kommer bebis den 8e Dec istället. Kanske inte så jättestor skillnad men 5 dagar är guld värda för mig då jag knappt sover alls på nätterna på grund av att jag måste springa på toa hela tiden.

På kvällen hälsade vi på Andreas pappa. Där fick vi mat som Andreas syster hade lagat. Vegetariskt med fårost!
Idag har jag städat hela dagen lång och nu ska ja starta upp med käk. Lax i ugn med sås och sallad!

I morgon blir det playdejt med Emelie och Lukas på Andys med lite andra människor tror jag och sen ska vi hit och mysos.

På söndag blir det jobb! sista gången på lääänge!

Allt för mig leverpastej!!!

vinter :)

Publicerat: 2010-11-24 Kl: 17:15:35 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


På något sätt så känner jag mig piggare när den mysiga snön faller ner! Jag har varit trött som 17 idag men ändå haft ngn sorts energi!
Den första julklappen till Milooch bebis är inköpt och tantbroddar som ska sitta under mina skor för ja vägrar ramla med magen haha!

I morgon är det barnmorska, läkaren och utvrcklingssamtal för Milo på schemat! Tänk va. UTVECKLINGSSAMTAL för min stora kille :D

trött

Publicerat: 2010-11-22 Kl: 17:51:44 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Jag är så trött.. SJUKT trött! Jag vill bara sova. Känner mig som en urusel mamma. Ska man må såhär trött i slutet? Jag gråter för ingenting och skulle kunna sova dygnet runt.
Jag orkar inte ens äta, vara trevlig....
Vårat liv känns allt för kritiskt just nu. Allt är för mycket!

Skänk gärna en slant till min cancerinsamling! Lite kan bli mycket. Länk finns här i vänstra spalten.

Ni människor som ligger på en utvecklingsnivå som en 3-åring men som är betydligt äldre behöver inte skriva eller yttra er till mig, för sånna människor tycker jag bara om som är så gamla.. Alltså 3 år.


Syskonen klein önskar sig:

Publicerat: 2010-11-19 Kl: 19:45:46 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Självklart från polarn och pyret ;)RES ER UPP ERA LATA AS!

Publicerat: 2010-11-19 Kl: 18:51:17 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


GRRR! blev så arg på bussen på väge hem idag.
Alla sittplatser är upptagna och en GAMMAL dam kliver på bussen med en liten resväska. Inte en JÄVUL reser på sin rumpa för att erbjuda henne en plats och hon står och håller i sig i räcket vettskrämt för att inte ramla. Folk såg att hon stod där men ingen erbjöd henne plats!?
Hade jag haft en sittplats hade hon självklart fått min. Men tillslut så kan jag inte hålla snattran längre för det verkligen kokade om mig så jag höjer på min stämma och frågar om någon kan erbjuda sin plats åt damen!
1 PERSON reagerar och säger lite ågerfullt att hon kunde ta hennes plats för hon skulle ändå av nästa hållplats!
SUCK!

Men dagen för övrigt har varit myspys:) Milo tog ledigt från dagis för att hitta på ngt skoj med sin mamma:) Jag hittar även Madde på facebook och frågar om hon och Melker har lust att haka med oss till Junibacken:) Svaret blev ja och kl 9 gav vi oss iväg hemifrån för att möta upp de.
Vi var på Junibacken en snabbis då det kom lite väl mycket människor men det var uppskattat iallafall av Milo och Melker. Mer vi mammor som var trötta i huvudet av allt HYSTERISKT folk! Ni skulle bara ha sett hur en kärring betedde sig i kön på väg in haha.

Sen efter lite lunch i magen och dreggel i deras shopping begav vi oss innåt mot staden för att dreggla på lite kläder från polarn och pyret. JAG KÖPTE INTE ETT SMACK! BRA VA!?? (Iof är jag nästan pank, så det gick inte riktigt, men ändå :) ).
Barnen sov! Och vi gick vidare i lite andra affärer... Jobbar inte folk på fredagar undrar jag??? Människor var ju nästan överallt!

Efter ett hej då till dessa trevliga människor gick Milo och jag och köpte en ros och begav oss till Milos farfar för att ge honom den och fika lite för att sedan bege oss hem!

Stackars Andreas jobbar till 23 ikväll och har jobbat sedan 7 i morse. Han är så duktig min fina!!!!
Milo och jag kör myskväll framför Idol ikväll!

Bebisen får föressten hemskt gärna komma ut nu för nu känner jag mig otympligt stor och fet och börjar få smärtsamma sammandragningar osv!!!!Men jag får stå ut i 3 veckor till! Eller njuta??? ;)

ADJÖ!


Oj så trött man kan vara och namn!

Publicerat: 2010-11-17 Kl: 14:48:33 | I kategori: Magen med Lova | 6 kommentarer


Gravid och sjukt trött. Ögonen går upp och ner hela tiden!
Nu är iallafall Milos säng beställd. Det fick bli en 90 säng så vi kan lägga oss brevid honom i fall det skulle behövas osv. Sen är det som ett galler runt om så han inte kan rulla ur. SUPER!
Sen har vi beställt en ergonomisk bärsele! hittat en på tradera så det blir lite billigare men den heter iallafall:Beco butterfly II.
Min kompis har en sån och är supernöjd med den så jag hoppas på samma lycka:)
Sen har vi inte så mycket mer som ska införskaffas till bebisen. Bilstol får vi låna av några vänner osv.
Kläder köper vi allt eftersom då man lärde sig från Milos bebistid att kläderna knappt användes då man hade för mkt istället:P

NAMN, är något som vi inte kommer framm¨åt med iallafall. HAHA. ungen kanske får heta "inga" vad sägs som det? haha.. nej men seriöst så är det supersvårt! Vi har ju gilalt Leah väldigt mycket men så har man läst massa negativt om namnets betydelse men så pratade jag med min farmor och hon berättade att det namnet har blivit superpoppis i Israel (där hon bor) och att den bibliska betydelsen betyder den oönskade osv men uttalet på det Leah namnet är HELT annorlunda. Det låter inte ens som Leah, så det är som två ord med samma stavning fast med olika betydelser. Så kanske blir det en Leah ändå :)?
Jag älskar ju namnet Lova men det är vi tyvärr inte helt överens om här hemma!

nu ska jag hämta min Milo på dagis som var så duktig och gick hela vägen dit i morse:)
Själv har jag varit i skolan idag och pluggat matte.

I eftermiddag blir det en tripp till stan och hälsa på Andreas pappa på en god middag också vid 18 tiden när Andreas slutat jobba.

HEJ HOPP!

ps. kom med namnförslag nu :) Namnet ska klinga fint med Milo. Alltså inget namn som anna, sara, osv. Det ska vara lite annorlunda eller typ trendigt:P

Titta vilken gullig bild jag hittade :) mi...

Publicerat: 2010-11-16 Kl: 09:19:28 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


dsc00114 (MMS)

Titta vilken gullig bild jag hittade :) milo och sin coola morbror ;)


Den bittra har vaknat....

Publicerat: 2010-11-15 Kl: 10:42:28 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Japp! Jag är vaken. Eller det har jag varit ett tag.
Gick upp vid halv 7 med charmören Milo. Snacka om att han blev glad när jag nämde att vi skulle gå till dagis idag. Han har inte varit där på snart en vecka eftersom han har varit sjuk.

Denna vecka har lugnt tärt på oss haha. Han har varit dunderförkyld med feber men ändå extremt hyperaktiv och hade nog helst åkt i väg på massa roliga äventyr, men istället fick han dega hemma och vänta på att bli frisk!? Han har inte varit på det gladaste humöret de sista dagarna om man säger så och speciellt inte igår när han är frisk och jag går och blir sjuk! hehe.

Han var super arg när ja skulle natta han igår kväll. Sen i natt vaknade han och var frustrerad över något så jag ville flytta över han till vår säng eftersom han stod och grät men så fort jag tog i honom slängde han sig i madrassen och blev ännu argare!?
Men sen i morse var allt som bortblåst. Pigg och glad som en lärka.

Det första han gör när vi går ut mot dagis är att sätta sig i en vattenpöl. Smarta mamman tänkte att idag ska jag göra det lätt för mig att bara klä han i jackan och sätta ner han i åkpåsen.... Men jag glömde kolla ut genom fönstret och kolla väderprognosen:P
Så in igen... nya byxor och ut med REGNBYXOR. -Lite smartare. 25 min senare var vi på dagis för att åka vagn är till för bebisar och INTE för Milosar:P Vattenpölar är SÅ mycket roligare <3

Nu sitter jag här och är segare än segast trots att ja gick hem och sov. Snoret rinner och kroppstempraturen känns för hög...Men nu blir det fullt ös medvetslös med skola, osv resten av dagen innan man ska hämta Milo igen.

Ha det bra!

Dagens outfit :)

Publicerat: 2010-11-15 Kl: 07:55:40 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc04693 (MMS)

Dagens outfit :)


Då var det min tur!

Publicerat: 2010-11-14 Kl: 20:11:09 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Min tur nu att få bli lite sjuk! Fick feber från ingenstans igår och snoret har satt sig i min näsa!
Jag känner mig sjuk!
Milos farmor har underhållit Milo hela dagen medan jag har legat halvdöd på soffan/sängen och Andreas har jobbat.

Jag sitter och sneglar på "Ensam mamma söker" och måste bara uttala mig om att jag tycker det är ett äckligt program! Stackars barn som måste träffa alla dessa killar och ska hjälpa sin mamma vem hon ska bli kär i. Kanske inte en så big deal för de stora barnen men för de små! ???????
Nu menar jag inte att det är fel att dejta om man är singelmamma men att blanda in barnen i allt dejtande innan man har "bestämmt" sig för någon tycker jag är lite äckligt!

Nu har jag uttalat mig om det och här med säger bitterfi'an god natt:)

Bildbomb!

Publicerat: 2010-11-12 Kl: 21:15:09 | I kategori: Milo | 5 kommentarerAlla föder barn!

Publicerat: 2010-11-12 Kl: 18:56:49 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Utom jag ..för ja måste vänta en hel månad till:P Är det inte lite orättvist igentligen ;)?
Nä men seriöst. jag är trött på at tva fet nu. Det är nu gnället kommer. tänk att ni kommer få stå ut med 1 månads gravidgnäll nu för i morgon ör det precis 1 månad kvar till skrutten plockas ut:)

Milo tittar på barntv. Minimello är hans absoluta favoritprogram på fredagarna.. Ganska bra faktiskt:P

Men det här med att alla föder barn menar ja då så klart Cassandra som fick sin toksöta son för några dagar sen och nu ligger min  kompis Jessica och trycker ut sin Tyra på sös!  Jag är avis men glad för deras skull så klart:D Ja vet ju av erfarenhet nu att denna jobbiga väntan är som bortblåst och värt det när ungen har kommit:)

Andreas är och äter middag men sina systrar och sin pappa! Så denna fredagskväll spenderas ensammen med min Milo.

Vad gör ni?
kram

Dålig bloggerska!

Publicerat: 2010-11-10 Kl: 20:21:39 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


Som vanligt så har man tusen bollar i luften som man måste ta tag i.
Någon som har tips på hur man gör sig själv lugn när man är supernervös??? INTE JAG!? Jag kan inte hantera mig självdå så ge mig tips tack!

Milo kändes varm och var gnällig igår så han fick vara kvar hemma idag och febern har stigit så det var ju bra att han fick stanna hemma då.
I morgon ska jag igentligen på mattelektion men det får bli plugga matte hemifrån ist då Milo kommer vara hemma och Andreas jobbar!

Ikväll ska vi titta på "Beck, levande begravd".

För övrigt så gick jag in i vecka 35 igår. Tien går sjukt fort men jag lider faktiskt ganska mkt av dessa urinvägsinfektioner. Känner mig konstant låg av att gå runt med en infektion i kroppen och någon sömn på nätterna kan ajg glömma då ja måste upp på toa ett stup i kvarten och det sedan tar minst en halvtimma att somna om. Ska träffa en läkare nästa vecka och prata lite för fortsätter det såhär orkar jag inte vara gravid tiden ut. Då får de ta ut barnet tidigare för det är inte bra för barnet att få i sig massa mediciner heller då jag i princip har ätit pencilinkurer hela graviditeten. Vi får hoppas att det är en välväxt bebis där inne.
- Jag känner mig som ett nervvrak med andra ord!
Och det leder till att Milo har en trött och tråkig mamma!

Annars då!? inte mycket. Jobbar på Söndag, det är allt! Annars ska jag försöka vila så mycket som möjligt.

Hoppas alla mår bra!
KramEn mage i v 35!

Publicerat: 2010-11-10 Kl: 19:19:28 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc04686 (MMS)

En mage i v 35!


Haha jag har fått en pluppnavel!

Publicerat: 2010-11-10 Kl: 19:10:14 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


dsc04680 (MMS)

Haha jag har fått en pluppnavel!


Min söta plutt har fått present från israe...

Publicerat: 2010-11-08 Kl: 08:17:32 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc04673 (MMS)

Min söta plutt har fått present från israel i morse. En blinkande sjungande och åkande helikopter ;)


Hemma igen!

Publicerat: 2010-11-06 Kl: 21:16:10 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Nu får det vara slut på dessa urinvägsinfektioner.
Det var det denna gång oxå som ja redan iof typ visste men nu fick jag antibiotika utskrivet iaf!

Bebis mådde bra iallafall! Det är ju huvudsaken. Självmår ja sådär- sjukt trött och sliten.

Annars har jag haft en underbar dag i solen på skansen med Milo, mamma och Göran.
Milo älskade det . Lägger upp bilder sen. Nu är jag så trött så ja ska sova.

Kram

Ja men då var man på förlossningen igen ef...

Publicerat: 2010-11-06 Kl: 17:14:12 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc04671 (MMS)

Ja men då var man på förlossningen igen efter att ha kissat massa blod igen. Snark.


Nu har jag precis varit på mvc. Sf måttet ...

Publicerat: 2010-11-04 Kl: 09:32:08 | I kategori: Allmänt | 6 kommentarer


Nu har jag precis varit på mvc. Sf måttet låg på 32 cm och järnet på 110. Sen har jag antagligen en ny urinvägsinfektion igen då provet visade på det så jag ska lämna morgonkiss i morgon. Suck. Må detta vara sista gången nu. Annars var allt bra! :)


Idag står det halkbana på schemat:) önska ...

Publicerat: 2010-11-02 Kl: 12:05:22 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


dsc04662 (MMS)

Idag står det halkbana på schemat:) önska mig lycka till och att jag hittar bromsen ;)


Måndag!

Publicerat: 2010-11-01 Kl: 18:42:52 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Idag är det som ni alla vet Måndag och ny månad och ny graviditetsvecka (34). Helt galet att bebis kommer nästa månad!???

Något som är himla soj är att Milo har börjat pussa på alla bebisbilder han ser och säger ngt på hans asiatiska språk med en gullig och pipig röst:) Känns härligt.

Nu har vi öven bestämt vad vi ska satsa på för säng till Milo. Det får bli en vanlig 90 säng och så köper vi till en utdragbar säng som man kan ha under. Vad tror ni om det!? Man får väl bulla upp med kuddar runt om och ha extrasängen utdragen så ska det nog gå bra.

Idag har jag träffat min vän Fisk (Liza) och lunkat runt i forum. Köpte 2 st kuddar på indiska som jag tror kommer matcha soffan bra. Bilderpå de kommer sen för nu ligger de ouppackade :)
Jag har även pluggat körkortsteori och sen gick jag och hämtade charmknutten på dagis vid 3.

Vi gick ner till parken och hoppade i vattenpölar och åkte "trappkana"???? Jo, han klättrade upp för trapporna i rutchkanan men ville hellre hasa sig ner på trapporna än kanan:P Tokstolle!

Sen gick vi hem och gjorde middag. Det blev auberginerullar med pasta och tomatsås... SJUKT gott!

Efter det blev det ett bad för herr Milo.

RECEPT PÅ RULLARNA för 4 pers:

2 st aubergine
1 burk soltorkade tomater
Färsk basilika
1 pkt haluomi ost
Pasta
Tomatsås
olivolja
Permesan ost

Gör såhär:
Sätt på ugnen på 225 grader.
-Skiva auberginen i tunna skivor och stek de lätt i lite olivolja.
-Lägg sedan 1 skiva haloumiost, 1 soltorkad tomat och ett blad basilika och rulla ihop. Sätt ihop rullarna med en tandpetare.
-Toppa med permesanost.
-Skjuts in i ugnen i 15-20 min.
- Värm lite tomatsås och krydda den med salt och peppar.

Serveras med pasta :)

Här kommer lite plask i badkaret-bilder:

RSS 2.0