Nämen tjaa!!!

Publicerat: 2011-06-27 Kl: 20:27:30 | I kategori: Allmänt


Underbart att ha en dator igen.. Mindre underbart att inte ha kvar alla bilder men kanske kanske kanske...går det att rädda?? Svaret får vi i morgon antagligen.

Vad har hänt sen sist då förutom en massa sms-inlägg??
Inte speciellt mycket... sålde bugaboon igår och min emmaljunga scooter och fick en bra peng för de båda för att sedan traska iväg och köpa en emmaljunga city cross ist. Nu får ddet vara bra med minivagnarna.. Vi kommer äga gatan och Lova älskar den. hon sover som en prinsessa i den. Dessutom fick vi tillbaka pengar på att köpa den istället för att ha 2 vagnar här hemma ;)

Kameran är trasig och en ny ska införskaffas när pengarna finns. Semester i halmstad ska det spenderas också och en tripp till det danske landet. Vi åker runt den 18e :)

Förkylningar har vi dragit på oss här hemma med snor i stora floder. Trodde inte man kunde bli förkyld på sommaren hallå??
Men men. det blir att frossa mint-thé. Mår mycket bättre så det är bra. Lova med. Hoppas Milo håller sig frisk.

Idag på familjetorget köpte vi en badstol till Lova. Superpraktisk så slipper man böja på ryggen och få kramp i armar och nacke.
Milo hittade en helikopter från brio som han pråmt skulle ha..(Helikopternörd). Ni ska se när han ser en helikopter hahaha :)

Bilder på mina charmtroll kommer upp och sen ska jag fortsätta med mina 30 dagar också :) Måste ju avsluta det jag har påbörjat:)

Kommentarer
Postat av: Madde, mamma till Melker

Bild på nya vagnen tack :)!

Jag har en Nikon D80 :)

2011-06-27 @ 21:35:00
URL: http://parfymfri.blogg.se/
Postat av: Mikaela - mamma till Miliam & lillebror i magen.

ärret spelar ju igentligen ingen roll hur de ser ut, bara de inte är helt åt skogen! de sitter ju endå så långt ner. :DMiliam har inte varit svartsjuk eller nåt hitils iaf, han tycker de är spännande och kul, och han är som en vakthund, ingen får röra hans lillebror haha :P och om han skriker så får han typ "panik" och säger att vi måste hjälpa honom och ge han mat, tutte eller vad de nu är :P haha

2011-06-27 @ 21:54:44
URL: http://ungmammaaa.blogg.se/
Postat av: madeleine.blixt

Milo är väldigt blir mer och lik sin mormor när hon var liten!Kram Gammelmoster Madde

2011-06-27 @ 22:10:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0