Underbart!

Publicerat: 2011-07-08 Kl: 23:18:16 | I kategori: Milo och Lova


Det är verkligen helt underbart att bo här hos min mamma! Att ha en tomt tillgänglig gör verkligen vardagen så enkel. Man kan sitta på en filt och bara njuta av det vackra vädret och låta Milo springa fritt, bada i poolen, busa med sin syster, kissa på blommorna. Ja allt är så himla grymt. Sjöar som ligger i närheten som man kan bada i.. Ja det är toppen här :)
Andreas är iväg hela helgen med några kompisar på en av kompisarnas landställe så vi får roa oss själva i helgen. I morgon ska vi bada på dagen om vädret tillåter och sedan på kvällen åka hem till en kompis och sussa över i hennes nya lägenhet. Det blir tipp topp!

Nu är Milo helt blöjfri! I natt sov han första gången utan blöjan och kl 4.00 väcker han mig och säger: "Mamma, kissa". Så då gick vi upp och sen sov han vidare. Hur stolt är inte jag???
Lova händer det massor med nu. Hon har ålat ett tag nu men nu har hon även börjat småkrypa och ställa sig mot saker. Dock känns det lite farligt då hon inte har någon vidare balans så han ramlar lätt. Ska man vara fjompig och sätta på ungen en lekhjälm tro? Tips???

Annars händer det inte så mycket. Vi tar dagarna som de kommer :)




Kommentarer
Postat av: Jessica - Nellie & Oliwer´s Mamma

åh vilka söta badbyxor hon har :D



sv: åh tack tack fina du :D

ja har lite bilder på din skrutta här hemma också om du vill ha :)



kramis!

2011-07-15 @ 16:54:20
URL: http://shiiitonge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0