Milo bajsade ner soffan

Publicerat: 2011-01-04 Kl: 15:54:17 | I kategori: Allmänt


Lilleskrutten milo har varit dålig på att äta stackarn sista dygnet och i morse fatta vi varför. Han sket ner sig totalt och vår soffa tog stryk så vi hoppas att tvättstugan har gjort ngn nytta:P
Förra veckan vägde Milo 12,6 kg. Idag vägde han 11,8 så han har gått ner nästan 1 kg. Han som äter som en häst äter inget alls just nu och då märker man verkligen att han är sjuk.
Men han är rätt glad ändå :)
Hans nya favoritsysselsättning är att borsta tändera:)
Lovas favoritsysselsättning är att ligga naken på en handuk och sprattla och flörta med sin pappa!
Hon ler bara mer och mer nu för varje dag:) Hon började förra veckan att le medvetet! Häftigt som tusan. Hon har en skrikperiod på kvällen. Tror hon har ont i magen förnär ho väl somnar pruttar hon värre än en karl :p.

Jag älskar att vara mamma till 2 men nu går vi igenom en tuff tid här hemma så allt känns inte på topp men hade det inte varit för våra fina barn hade vi nog varit dystra hela tiden. Det är de som får oss att le i mellanåt:)
Jobbigt bara att vänta på den tråkigaste nyheten.

Jag bjussar på lite bilder.

Ikväll kommer min mamma hit och hjälper till lite här hemma medan Andreas passar på att åka till sin pappa.

Kram kram








Kommentarer
Postat av: Emelie med elliott o leila

hihi, va rund o go hon blivit i ansiktet sötlova =)



Känner igen det där med fisarna med, tycker inte leila gör annat än o släppa sig både nu och då..körigt värre i magen tydligen! Roligt att de är så mkt som stämmer in på våra flickor ju =)



Ja, det är verkligen supermysigt med en bebis i huset igen..de gäller väl o passa på o njuta av själva bebistiden nu eftersom vi har en av varje så är vi nöjda med barnaskaran nu så,hihi!

Jo, de går väl ganska bra med elliott- han är med när man ska byta blöja på henne o står på en stol o kikar, han stoppar in nappen i munnen på henne osv. Fast de senaste dagarna har intresset minskat lite måste jag säga. Han tycker väl att hon är en del av vardagen nu o då bryr han sig inte lika mkt.

Fast måste säga att han gör mkt mer hyss nu med än innan, tror det är för han vill ha vår uppmärksamhet han med ju stackaren o då blir det i form av såna där hyss som han vet att han inte får göra.



Hur går det för er då med syskonen?



kramis

2011-01-04 @ 20:37:18
URL: http://emlisch.blogg.se/
Postat av: mikaela- miliams mamma

men stackare, hur upptäcker man streptokocker?



har fått tillbaka alla urinvägsinfektions symptom nu, 2 dagar efter avslutad kur, men ska ju prata med läkarn imorrn så hoppas hon skriver ut någon annan medicin nu, är ju inte värt o köra på samma när den uppenbarligen inte ens fungera. De borde ju va bättre o käka kåvepenin kan man tycka. men vad vet jag.

2011-02-01 @ 20:50:41
URL: http://ungmammaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0