Så fina!

Publicerat: 2011-02-26 Kl: 10:39:15 | I kategori: Milo och Lova


Man hinner inte blogga så mkt men nu har jag en ny design på G och därmed bättre bloggning!!!

Satt med Lova och min vän Sandra på akuten i torsdags kväll/natt. Hon hade feber så då måste man in med henne och kolla om det är urinvägsinfektion. Tur nog var det inte det så vi fick åka hem igen. Nu äter hon pencilin för att förebygga infektionerna och sen om ett par veckor ska hon börja med en ny medicin då de har hittat ett litet fel på njurarna som gör att  bakterier släpps upp och därav gör att hon lätt får infektioner. Det är antagligen därför hon haft så ont och skrikit förut. alltså inte kolik utan det har varit njurarna som utlöst smärta tror doktorerna. Men hon växer på så fint. På akuten vägde hon 5480 g och är nu 58 cm lång. Hon ler massor och pratar som bara den. Sedan har hon ett bestämmt humör också men kan somna själv i sin säng jätteduktigt:)

Milosen har börjat prata mer och mer och blir allt busigare för varje dag som går. Det händer nya saker hela tiden tycker jag. Igår åkte han en ganska stor ruchkana på Andys helt själv. Gissa om han var stolt????
Testa gränser gör han också som bara den haha.. Ibland vill man bara slita av sig håret hahaha men det har väl sin charm det med:P En underbar krabat är han iallafall <3

Om man ska övergå till sig själv så måste ja bara säga att jag verkligen ÄLSKAR LCHF. Jag går ner i vikt varje vecka och går aldrig hungrig. Ställde mig på vågen idag och sen jag kom hem från BB har jag totalt gått ner 19 kg!! Fatta hur mkt det är och då är det alltså efter ungen kommit ut ur min kropp hahaha. Nu har jag 9 kg kvar till mitt mål och de kg lär väl inte gå undan direkt men i april ska jag fan vara slim eller ja lär vara hudig och hängig haha men åtminstone mindre fettig för då ska vi till solen. Är dock inte 100 bestämt vart vi ska men en resa blir det garanterat!!!


Kommentarer
Postat av: emelie med busungen elliott o sessan leila

så söta =)



ja tror bestämt att jag ska ta mig i kragen o beställa strumporna nu ja =)



Vad duktig du är med din lhcf tycker jag =) här går de långsamt men säkert neråt- sen jag började för fyra veckor sen har jag iaf gått ner 4,5 kg o har 5,5 kilo kvar till målvikten..skönt de =)



HAr gått ner 19,5 kilo sedan jag kom in på förlossningen..härligt de =)



ha en trevlig dag! kramis

2011-02-28 @ 13:11:32
URL: http://emlisch.blogg.se/
Postat av: Elisabeth

Kul att du fortsätter blogga! Fina bilder.

Kram

2011-04-11 @ 07:45:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0