Uppdatering Bvc

Publicerat: 2011-08-23 Kl: 10:44:05 | I kategori: Lova växer


Igår var vi på Bvc som sagt. Det gick superbra och Bvc-tanten var imponerad över alla skills som Lova kunde göra ;)

Fläsket hade utvidgats till 8,8 kg och 70 cm lång. Så hon följer sin kurva på linjen. Hon berätta ett knep för att få bort vällingsuget på nätterna och det var att tillsätta lite olja i vällingen innan läggdags. Sagt och gjort och i morse vaknade hon inte förens halv 5 och ville ha välling så visst måste det ha fungerat?

Milo passade på att vägas och mätas också. Han vägde ca 14,5 kg och var 93 cm lång. Stora killen. Han följer kurvan på prick också tydligen på vikten  och är lite längre på längden.

Boban tog även sitt första steg igår. Från soffan till soffbordet. Ingen lång strecka men stolt som tuppen blir man ju så klart.

I kväll ska jag övningsköra igen. Det var nog allt. Lägger upp lite bilder från gårdagen...
tjudeluuu


Kommentarer
Postat av: Madeleine Blixt

Gulliga bilder!



Kram Gammelmoster Madde

2011-08-23 @ 10:59:24
Postat av: emelie, mamma till en busunge o en prinsessa

nämen wow, de va ett bra tips. Det måste jag nog testa. Våran tjej är en riktig nattätare annars. Hon brukar vakna redan runt halv ett- ett o vilja ha. och ibland vaknar hon sen vid fem igen!



Vi tänkte att det kanske beror på att hon inte får i sig tillräckligt med mat så hon klarar sig hela natten (är man större som hon är så behövs de kanske mer mat än en i hennes ålder som kanske väger ett-ett par kilo mindre)



så vi har börjat ge henne en halv burk med mat på kvällen och sen den vanliga vällingen hon brukar få sen när hon somnar. Men tror du inte att hon vaknar samma tid ändå? blir galen!! så ska verkligen se till o testa detta :)



haha, jag tänkte inte ens på texten i bakgrunden ju, såg de inte förrän jag såg din kommentar. Vet du va det är då? Det är pippi långstrump- på rymmen.



hoppas ni haft en fin dag! kramis

2011-08-23 @ 20:27:30
URL: http://emlisch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0