Nu har jag precis varit på mvc. Sf måttet ...

Publicerat: 2010-11-04 Kl: 09:32:08 | I kategori: Allmänt


Nu har jag precis varit på mvc. Sf måttet låg på 32 cm och järnet på 110. Sen har jag antagligen en ny urinvägsinfektion igen då provet visade på det så jag ska lämna morgonkiss i morgon. Suck. Må detta vara sista gången nu. Annars var allt bra! :)


Kommentarer
Postat av: Madeleine

Gud jag kunde inte heller sova på nätterna innan och jag va så sjukt nervös när jag satt och väntade på att få köra upp.. Men jag klarade det på tredje försöket för då hade nerverna samlade plus att då körde jag i sollentuna och eftersom jag är uppvuxen där så hade jag ju ganska stor koll..



I Farsta fick jag första gången köra ut till höger från trafikverket och vidare bort till motorvägen sedan svänga av till Länna och bort mot huddinge där på landsvägen fick jag svänga vänster och sedan backa runt ett hörn och sedan tillbaka igen.. där så körde jag ju tyvärr om på höger sida på motorvägen så jag kuggade men de sa även att jag skulle accelerera mer när jag skulle upp på motorvägen så jag skulle typ ligga på 80-90 eftersom det var 90 den sträckan.



Andra gången fick jag köra till vänster från trafikverket och ut mot motorvägen.. följa skyltarna mot skarpnäck och sedan in på en parkering och backa in och parkera bredvid en bil.. han jag hade då var så sjukt grinig och tråkig så jag blev nervös innan jag ens satt i bilen... glömde att andas hela tiden och ville bara skynda mig för att bli klar.. sedan ut från parkeringen i korsningen hade jag väjningsplikt och såg bara bussen som kom från höger och inte bilen bakom så han blev tvungen att tvärnita åt mig.. där kuggade jag.. men som sagt tredje gången gillt hade tur och fick en ny tid redan dagen efter så nu har jag haft mitt körkort i lite mer än två veckor :)



Men egentligen är det nog bara nerverna som gör att man kuggar och jag kan nog inte säga till dig att försöka slappna av efter som det är lättare sagt än gjort...

2010-11-04 @ 11:19:11
URL: http://mtjerneng.blogg.se/
Postat av: madde

ååh va tråkigt.. men teoriprovet var jättesvårt tyckte typ inte alls att det var saker från boken eller så kanske det var för att jag inte läste den..pluggade nästan bara på skiva..



Jaha.. då hade jag en jäkla tur.. för jag körde upp i farsta den 18:e och kuggade och fick en tid i sollentuna den 19:e... men det var iof den enda som fanns på hela veckan så jag tog den!

Jaa men kör upp i sollentuna.. alla var skittrevliga där och om du får den tjejen jag hade så är det lugnt :)

2010-11-04 @ 21:07:14
URL: http://mtjerneng.blogg.se/
Postat av: cassandra, mamma till josefin och gravid med lillebror

De är sås ynd att de är så dyrt :P hihi



jag tycker din mage ser mycket större ut än mig, men ändå har jag större sf mått :P hihi :)



hur är de annars med dig?

2010-11-05 @ 08:04:15
URL: http://weareyoungparents.blogg.se/
Postat av: cassandra, mamma till josefin och gravid med lillebror

hahaha joo :) min mamma köpte filten idag till lillebror så den komma hen få i julklapp :) hihi bodyn vill jag ej ha längre :D bara byxorna, och de köper jag till lillebror i julklapp :) hihi



hihi nej :) jag tycker den ser stor ut, iallafall på bilderna ;) hahaha



jo de är ganska mycket :) jag kom bara upp till 32 med j ;) hihi



2010-11-05 @ 15:39:11
URL: http://weareyoungparents.blogg.se/
Postat av: madde

ÅÅ toppen! Hoppas det går bra jag ska hålla tummarna för dig!



Om du har möjlighet att övningsköra i sollentuna först är det väldigt bra för de har lite krångliga cirkulationsplatser där och MÅÅNGA precis utanför trafik verket. eller jaa kanske inte så krångliga men man måste ha mer koll då det är två filer och du kan ligga i båda om du ska svänga vänster.



Jag fick i alla fall åka ut på motorvägen mot stockholm, svänga av i silverdal, in i ett industriområde som sedan blev gångområde eller vad man säger (där man bara får köra i gåfart) där fick jag fickparkera och sedan köra tillbaka mot sollentuna och in i ett bostadsområde för att anpassa farten och sedan tillbaka.



min kompis fick åka motovägen norrut och svänga av i rotebre, vänster i rondellen ut på en landsväg, köra vänstersväng (dock har de gjort om den nu så det faktiskt är en egen fil där man ska svänga vänster) in till ett stall, köra en liten väg där och sedan vidare mot ett bostadsområde (som låg till höger innan den där vänstersvängen) och sedan tillbaka igen...

2010-11-05 @ 18:25:03
URL: http://mtjerneng.blogg.se/
Postat av: madde

ja kommer inte ihåg hur den första rondellen såg ut men när man skulle ut på e4an kunde man ligga höger för i första rondellen ska man rakt fram men i den andra var det också bättre att ligga höger fil för att när man sedan svängt vänster gick filerna ihop och det var ganska kort sträcka som det är mångai högerfil var det svårt att komma in eftersom man helst ska ha kommit upp i ganska hög fart också.



Jag hade hyrt bil till uppkörningen för att kunna dragläget :P kostade 450 kr för tre timmar alltså bara femtio kronor men än trafikverket så det var värt det. första gången hyrde jag den i ett dygn för att lära känna bilen. det kostade 650 kr.. helt klart värt det. Då slapp jag oroa mig för att köra en ny bil..

2010-11-06 @ 14:29:01
URL: http://mtjerneng.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0