Nu och då!

Publicerat: 2012-06-23 Kl: 12:35:02 | I kategori: Bukplastik 2012


Jag tänkte lägga upp lite fre och efterbilder på min viktresa!
Har inte lagt upp ngn bild efter graviditeten med Lova men jag såg precis likadan ut där så spillerill!

 I Januari 2011 tog jag tag i min vikt igen och tog mig fan på att gå ner. Jag lyssnade på min fina vän My som är ett Lchf-fan (som dragit in mig i sekten) och körde Lchf strikt. Hade jag vetat året innan hur snabbt man kunde gå ner av det så hade jag nog absolut gjort det för 1 månad senare var jag 18 kg smalare UTAN TRÄNING dessutom. Jag rasade i vikt och inom loppet av 3 månader stannade vågen och inget mer hände. Då tappade jag motivationen och brjade fuska istället... Genom fusket har jag plusat lite inom loppet av + - 2-3 kg men inte så mycket mer.
 Nu har jag startat om på ny kula och jag har gått ner några kilon men det går inte lika snabbt ,men det har och gra med att man ligger så nära sin målvikt så då blir det svårare att gå ner genom att äta mat. Svälter jag går jag ner skiten på 1 vecka men desto värre går jag ju upp det igenom inomloppet av 2 dagar :P

Den 6e Augusti är det som sagt operation och då ska jag ligga på min målvikt. Jag har börjat träna igen så att det ska hjälpa till på traven. 3 kg neråt som sagt! 
Jag går ner fasligt mycket på mina ben så de är jättesmala...Jag har ett par nudiejeans här hemma i strl 26 som går på utan problem FÖRUTOM i midjan! Jag får på mig de om jag pressar och ligger ner men det är inte speciellt snyggt och blåmärken på höfterna dessutom. Efter operationen kommer nog dessa sitta ursnyggt :)

Bilderna här nere är i sämsta kvalité men jag ska bli duktig på att fota mig själv i framtiden för jag har varit väldigt kameraskygg. Men jag ska försöka vara med på fler bilder från och med nu.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0