Sjukstuga!

Publicerat: 2011-05-18 Kl: 11:41:45 | I kategori: Milo och Lova


Dålig uppdatering men min stora plutt har blivit sjuk!
Igår natt var han helt speedad och jag tog tempen på honom men ingen feber visades då. I mellanåt sa han "ajj" så ja tänkte om det var en tand på g då det såg rätt svullet ut i tandköttet.. Men sen på eftermiddagen igår kom febern i högan sky!
Han har knappt sovit i natt heller.. Där imot har Lova sovit HELA natten i sin säng trots att Milo gnällt i sängen brevid, sjungit sjörövar-fabbe och sprungit upp 1 stup i kvarten för att dricka osv. Så det var ju imponerande:P Hon vaknade kl 6 för att äta en slurk och sen sov hon till halv 8.
Men stackars Milo har som sagt knappt sovit något och han ser verklig sjuk ut. Konstigt nog är han sjukt pigg trots febern. Tokstolle! 

I går kom en städerska hit och städade vår lägenhet. Riktigt fräsht blev det!

Trist att Milo missade den årliga skansen-utflykten med dagis i år igen. Men men. Vi får köra en skansen nästa vecka eller kanske i helgen? Som kompensation. Någon som är intresserad att hålla oss sällskap??

Kram!


Mammas sjukling!


En favoritbild på Boban!

Kommentarer
Postat av: Madeleine Blixt

Stackars liten, det syns att han är sjuk...

Fin bild på Lova!



Kram Gammelmoster

2011-05-18 @ 12:05:02
Postat av: Cassandra, mamma till Josefin och Lexus

Vi följer gärna med ;)

2011-05-18 @ 14:20:52
URL: http://weareyoungparents.blogg.se/
Postat av: Barbro Blixt

Det "går" inget på dagis? Hoppas han är bättre och får sova. Kram GMormor PS Nu är dopklänningen tvättad och klar. Bara ett rosa band som saknas Du fixar det ju. Mamma kan ta hem den och så skickar jag med en duk att torka hjässan med som förra gångnen. Kommer inte ihåg hur dopskålen såg ut


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0