Projekt pott-träning i helgen!

Publicerat: 2011-05-13 Kl: 09:10:47 | I kategori: Milo


Idag sätter vi igång med pott-träning på riktigt då de berättat på förskolan att milo även där är mycket intresserad av både toalett och pottan.

Vore skönt om han blir blöjfri åtminstone på dagarna nu i sommar för sen blir det lite jobbigare i höst att börja potttråna med alla kläder som ska på och av ett stup i kvarten.
Målet är att han ska vara blöjfri i Januari då han ev. kommer gå upp på storbarns-avdelniingen då Lova kommer ta hans plats på förskolan.

Igår träffade vi prästen som vi ska ha på Lovas dop... Ska inte uttala mig om honom men kan ju säga att det var SÅ SYND att vi inte fick milos präst denna gång ...
Vi gick igenom lite som ska vara med på dopet. Någon som har förslag på bra låtar man kan ha med på dop förutom "et gåtfulla folket"? Älskar den låten men Milo hade den på sitt, så det blir lite opersonligt tycker jag med en favorit i repris:P
den 4e juni blir det dop iallafall. Ett utomhus-dop :)

Kommer nog bli mycket cypern-bilder ett tag fram över :)

Kommentarer
Postat av: eleonor

välkommen till jorden, lilla stjärna där, handens fem små fingrar, himlen måste sakna en ängel :) sök på dopsånger på youtube så får du upp massa fint :)

2011-05-13 @ 09:57:57
Postat av: Madeleine Blixt

Idas sommarvisa är fin...



Kram Gammelmoster

2011-05-13 @ 11:39:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0