Ha det så bra i kylan......

Publicerat: 2010-02-25 Kl: 18:21:19 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


.... För nu drar vi till Egypten om exakt: 15 h och kommer troligtvis inte blogga tills dess :)
Skriver här i bloggen igen när jag har kommit hem igen! Ha det gött för det ska vi ha:D
kram

BUZZADOR

Publicerat: 2010-02-25 Kl: 18:18:29 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


DO IT! bli medlem :) man får prova produkter helt gratis. Varför inte lixom? jag fick äran att prova produkter från DOVE. En duschcreme som heter "dove visible care".

Klicka HÄR om du också vill.


Kallt!

Publicerat: 2010-02-22 Kl: 19:26:33 | I kategori: Allmänt | 6 kommentarer


hej hopp! bloggen har varit åt sidan några dagar nu då man inte har  så mycket tid:)
I helgen har jag jobbat både lördag och söndag. I lördags var det ridning med F och i Söndags bio. kan ju rösta för att bion var urmysig inne i värmen vilket ridningen midre var haha..ISKALLT! Men vi överlevde :P
Anika och Yasmine var även här och hälsa på och nattade över mellan lördagen och söndagen. Vi kollade på film och somnade i soffan..eller jag somnade i soffan haha..

Idag var Milo och Jag i forum en sväng och köpte nya jeans till mig och en tunikas om ja ska ha i Egypten.. :) Vi åker på Fredag och behöver jag säga att jag längtar:P?
jag har även köpt massor med mat till milo som ska med dit. gröt,burkar,drikki,smoothie,festisar, fruktpuréer, vätskeersättning och ngn bakteriegrej som ska förebygga magsjuka.. Allt ska med haha.. Vill inte att han äter maten där då de inte har så bra rykte med hygien osv.
Allt är nerpackat nu utom blöjor.. kan man köpa det där tro? Någon som vet?

Sömnen har börjat gå åt rätt håll igen tack och lov. Andreas bestämde sig för att bita ihop och bara för det så somna milo direkt och har fortsatt så..Sen att han vaknar om nätterna är en annan femma men skönt att läggningarna går bra nu iallafall:)

Imorogn ska vi först till öppna förskolan och sen till MIO och införskaffa oss en ny soffa om vi kommer överens om något dvs:P

På onsdag är det skola igen och på torsdag ska vi leka med gretis och luddis:D Skoj! det var för länge sedan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu ska ja dyka ner på golvet till Milosötisen!

Hej hopp!

sömnsvacka...igen

Publicerat: 2010-02-17 Kl: 22:26:22 | I kategori: Allmänt | 12 kommentarer


då var vi tillbaka på ruta 1 igen... Milo har aldrig varit förtjust iatt sova i sin säng så han har sovit med oss på nätterna och sedan jag sklutade amma har det gått väldigt bra tills för ngn vecka sedan. Han är nästan omöjlig att söva på kvällen och ENDAST jag får natta honom. Andreas är rolig på dagarna men det går inte för sig att han ska natta på kvällarna minsann vilket gör att han blir helt hysterisk om jag smiter iväg på kvällen på en prommenad om han vaknar. Som ikväll tex. Jag nattar honom vid halv 9. Går ut med en kompis och ska powerwalka.30 min senare ringer Asndreas och jag hör en HYSTERISK Milo i bakgrunden.
Jag raskar på takten hem igen och så fort jag tar i Milo och lägger mig brevid honom i sängen somnar han på 5 min.
Sen på natten vrider han och vänder på sig hela tiden...spottar ut nappen 1 miljon gånger och blir arg för att han gjort det så ja letar efter den..han får den snuttar i 20 min och jag hinner precis somna om tills det är samma visa igen eller så vill han ligga PÅ mig...
Alltså.. jag vet inte vad jag ska göra.. Vägrar köra 5 min metoden på honom då mitt hjärta inte klarar av det... Dagarna är helt förstörda då Milo somnar för natten melan 9 och 10 på kvällen och vaknar 06.30......... han gnider sig i ögonen halva dagen sedan och är supergnällig............
GE MIG RÅD TACK!

Superduper!

Publicerat: 2010-02-15 Kl: 09:40:30 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


Nu är alla kalasen avlutade och Milo är helnöjd:) Vilka presenter och god tårta!
Milo fick en mini fyrhjuling som gasar frammåt, ett minitrumset, massor med böcker, pussel kläder leksaker, pengar osv!
Stor tack alla inblandade och för alla fina gratulationer. HELT GALET att han är hela 1 år. Min stora kille:) Idag skulle vi till BVC på 12 månaderskontroll men de ringde nyss och sa att hon hade blivit sjuk så vi får vänta til lden 8e mars.
JUST DET! något jag inte berättat är att jag, milo min mamma och min bror ska åka till Egypten den 26e feb. Stackars andreas får vara hemma och jobba haha. Igår köpte vi en snygg outfit till Milo som han kan ha i badet:P Solhatt, badtröja och baadbyxor som är UVskyddat.
Idag ska vi nog åka till farsta och besöka TUBEN. det blir skoj!
Nu blir det rengöring av kropp och själ.
kram














Dagis!

Publicerat: 2010-02-12 Kl: 22:09:02 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Ja då har man tackat JA till dagisplatsen. Är verkligen glad att vi fick vårat första val. Den första maj kommer lillen att skolas in... HJÄLP! men han kommer vara ledig en stor del av sommaren ändå. Sjukt fort vad tiden går.
Imorgon blir det 1årskalas för hela slanten med släkt och vänner.
kram

Lyckad dag!

Publicerat: 2010-02-11 Kl: 18:18:28 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Milo har älskat att fylla år:) Massor med bus och uppmärksamhet. På dagen kom några kompisar till Milo (och mig) hit. Han fick massor av fina paket och vi åt tårta och lekte. När de hade gått kom Milos faster, farfar och kusiner hit på mer tårta, bus och Lunch! Nammnammnamm. Och såklart ännu mer paket. Milo vet även hur gammal han är:) man frågar honom så visar han ett finger och säger "E". Filmklippet finns på min facebook när han gör det. Orkar inte lägga upp det här.

Nu sover Milo helt utmattad men tackar massor för alla fina gratulationer han fått idag:) Gammelmorfar kom även förbi med tulpaner!

Själv ska morsan här iväg och träna med  Sandra och bränna bort alla bullar,tårtor och kakor ! DUKTIG RUBY!

Imrogon blir det storstädning inför kalas nr 2 som blir på Lördag!

Här kommer några bilder från dagen.

kram!















Hurra för min 1åring:D

Publicerat: 2010-02-11 Kl: 08:14:35 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Idag är ingen vanlig dag utan världens bästaste födelsedag, MIN MILO HURRA HURRA!!!!! 1 år idag är min stora pojke! Nu blir det frukost och sen gäster:) Milo har fått en rori lära gåbil av oss. han gillar mycket:D Bilder kommer sen!
kram

träna!?

Publicerat: 2010-02-09 Kl: 10:19:48 | I kategori: Allmänt | 6 kommentarer


Alltså, jag behöver verkligen börja röra på fläsket. finns inga undanflykter längre bläää... Jag verkligen ÄLSAR att motionera när jag väl kommer igång. Igår gick jag och en tjej från min föräldragrupp på en powerwalk i nästan 1½ timma. Utan vagnar, bara vi. Det var så himla skönt att röra på sig och jag kände mig som en ny människa,. Jag orkade tänka bättre när ja pluggade senare på kvällen och jag kände mig inte dödstrött som jag alltid känner mig dag ut och dag in. Jag måste verkligen börja träna somsagt. inte bara för viktens skull utan också för att jag ska bli en piggare och starkare mamma. Nere på gymmet där jag har gått förut har de nu specialerbjudande för mammalediga och studerande... då kostar det 350 kr i mån vilket fortfarande är dyrt tycker jag men billigare änb 599 kr iallafall....... Jag vet att jag åtminstone kommer vara nere på gymmet 3 dagar i veckan då jag är i skolan då, och har ja orkat pallra mig till centrum orkar ja gå in på gymmet. puscha mig tack! haha.
Nog om min gnälliga livvstil.

Veckan blir rolig. På torsdag fyller min underbaring 1 helt år. Tänk att för ett år sedan vaggade jag fram som en överviktig kossa ...elelr ja vagade? jag kunde typ inte ens gå HAHA. Jag väntade frustrerande då jag gått över tiden och ville stämma barnmorskan som satt BF-datum typ men ungen kom tillslut:) Min fina unge. Han är bäst ingen protest! På torsdagen kommer dagen firs med lite fika för de som har tid och lust och Andreas faster kommer också:) På lördag blri det kalas hela dagen. Då komemr släkt och vänner! det som är lite jobbigt är att jag skrev i inbjudan att om man inte kunde komma så skulle man höra av sig... jag menade igentligen tvärtoom haha. så folk hör jju inte av sig om de kommer men då blir man nojjig om folk ens har fått inbjudan? haha ruby i ett nötskal, men det blir nog superbra!

Idag blir det öppna förskolan, imrogon skola och på fredag skola.

Nu ska jag städa min kropp! Hej hopp!


Hot mama och hennes son Milo som är 1 månad på dagen.




Lillkillen 11 mån


Presenter i förskott:)

Publicerat: 2010-02-05 Kl: 11:41:52 | I kategori: Allmänt | 10 kommentarer


Imorse plingade det på dörren kl 8!
Det var en postgubbe som höll i ett stort paket som vi fick skriva under. Paketet var i från Israel av min faromor och självklart var allt till Milo ;) I paketet låg: en liten basketboll, en slajmleksaksmojäng som blinkade när man studsade det, en supermysig tjockiströja med matchande byxor från "FILA", ett par superbra och stadiga gympadojjor i strl 22 men motsvarar strl 21 då de var väldigt små i storlekarna så de kommer han snart kunna använda:) Hon har skickat oss skor till Milo nu sammanlagt i : strl 18, 20, 21 och 22 haha. Min farmor älskar verkligen barnskor! Andreas och jag fick 2 stora påsar med nötter. Tack min fina farmor!

igår kom Andreas hem med två storlekar större addidaströjan som han fick av sin Faster från tyskland:) Hon hade köpte den i sverige så den gick att byta som tur var:) Superhäftig som sagt!

Snart ska jag till skolan på engelskalektion och efter det ska jag möta upp Anika och Yasmine och traska hem hit och vänta på att Milo och pappsi ska komma hem från babyrytmiken i dieselverkstaden:)

Här kommer lite gölliga bilder på min knodd.

kram










Bilder på min fina

Publicerat: 2010-02-04 Kl: 11:35:15 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer









Engelska B

Publicerat: 2010-02-03 Kl: 20:34:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Idag var jag på min första Eng B lektion. Läraren var lika gammal som jag haha, men hon var grymt duktig. Hon kan 5 språk flytande och håller på att lära sig sitt 6e. Ambitiös?????
Vi är bara 2 stycken i vår grupp vilket känns underbart haha. Då slipper man göra bort sig!
Andreas och Milo hängde på öppna fsk medans Jag var i skolan.

Apropå förskola har vi fått en plats i Maj!!!!!!!! gud vad skönt att ha det kalrt måste jag säga. Han kommer skolas in då men har honom bara där några timmar i veckan från start. Sen är det stängd 4-5 veckor mitt på sommaren så han kommer inte börja på riktigt  fören i Augusti. Det blir superbra det tror jag.
Vi fick det dagisen vi även valt i första hand så vi kände verkligen att vi var tvugna att tacka ja trots att vi igentligen inte hade velat ha in honom fören Augusti men som jag skrev innan så kommer han ju knappt vara där ändå :) Dessutom frågade rektorn om Jag var intresserad att sommarjobba på den förskolan också. Hur toppen är inte det???

Imorgon ska Milo och Jag över till en granne som har en jämngammal flicka som honom . Ska bli trevlans. Sen på eftermiddagen åker vi nog till NK och ska byta upp oss en storlek på en sjukt snygg adidasjacka som Milo fick av sin faster igår:) Lägger upp bild på den sen. Det är en vindjacka. sjukt häftig :)

På fredag ska jag till skolan igen i 2 timmar och sen kommer Anika och hennes yasmine hit och busar. Det skoj. På lördagen blir det jobb för min del! Längtar efter det.  Det är rena terapin för mig att åka ut i stallet varannan helg och umgås med F och hästapållarna!

På söndag ska vi hem till Lukas och Emelie och ge 1årspaket och gratta massvis!

Ha en trevlig dag/kväll/natt/ morgon!

Adjööööö



PS. Denna stora pojke har tagit ytterligare några steg både igår och idag. Framsteg! Han stod utan att hålla i sig idag mer än 1 min idag också. Superduktiga gosepojken! Mamma är så stolt:)

RSS 2.0