Bevis på vändning :)

Publicerat: 2009-05-08 Kl: 19:04:39 | I kategori: Allmänt


Lång film, men ha tålamod för i slutet visar han det :)


Kommentarer
Postat av: Jennie - mamma till Oliver ♥

Naaw va gulligt!! :D

2009-05-08 @ 20:33:37
URL: http://jennieocholiver.blogg.se/
Postat av: Jennie - mamma till Oliver ♥

du går in på lilypie.com och där hittar du sånna så äre bara välja vilken du vill ha och skriva in datum han är född på osv, du förstår nog när du kommer in på sidan. Sen så visar dom koden som du bara kopierar och sätter in på din kodmall :)

2009-05-09 @ 10:27:36
URL: http://jennieocholiver.blogg.se/
Postat av: Jennie - mamma till Oliver ♥

där du vill ha den såklart :p

2009-05-09 @ 11:48:47
URL: http://jennieocholiver.blogg.se/
Postat av: Madde

Vist har han :P? Han är värsta hårbollen ju, sen har han jätte lurviga ben också :o)



Aah äntligen har han vant sig med gipsen, känns så skönt att man inte behöver ha dödsångest över dom liksom :) Dock vill man ju kunna gosa med hela lilla pluttungen men det får vi göra så gott det går endå men det kommer bli mysigt sen. Nu är det nästan så man räknar ner dagarna från 3 månader så det snart kan vara över, fast samtidigt vill man också bara bromsa tiden eftersom han ska opereras om typ 4-5 veckor.. Kommer typ dö när vi ser honom sövas! Fy fan..



Hur är allt med er nurå ;D ?



Kram

2009-05-10 @ 12:29:36
URL: http://normalsaltad.blogg.se/
Postat av: Madde

Haha jomen tjena tjena ;) Madeleine Olsson på Facebook vettyy ;P



Aah det är skönt som tusan :)! Jo jag frågade hon som va här från bvc om det förrut men hon rekomenderade sempers magdroppar som vi provat men jag vet inte om dom hjälper så jätte bra, har funderat på att prova dom där minifom faktiskt. Hur mycket kostar dom? ligger dom som sempers, runt 160 spänn?



Ååh men duktig pojke :D Han är ju tamejtusan stor nu ju, shit vad tiden går fort! Om en vecka blir ju Melker en månad, Gaaah det här är läskigt as hell haha :P



Jadu, jag tror alla stygn har lossnat nu i alla fall, tog en titt imorse haha. Men det är fortfarande ömt där stygnen suttit, men nu kan jag gå och röra mig hela dagarna utan att behöva värktabletter iaf, smärtan går liksom att härda ut, känns som att det blir bättre för varje dag liksom :) Sen har man ju en riktigt het kropp muahah men det är lite skit samma, sen var jag ju en tjockis innan jag blev gravid också så jag är väll typ host van :P

Justeeeee hahah, jag har totalglömt det:P Får ta mig tid nått snart och skriva klart den (har skrivit lite i word) men det blir ju tyvär lite tajt om tid när man har en liten söt gaphals :)



Puss and krejm :)

2009-05-10 @ 16:51:28
URL: http://normalsaltad.blogg.se/
Postat av: Katarina & Neo

Vad duktig han är :)

2009-05-10 @ 18:45:30
URL: http://www.wiggo.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0