Lördag

Publicerat: 2009-01-17 Kl: 18:52:56 | I kategori: Allmänt


Idag har min snälla moster varit här och hjälpt till att göra det kliniskt här hemma och möblera sovrummet. Det blev riktigt bra:)
Jag och Andreas tog en prommenad med Sigge och stannade på ett fik och tog en varm choklad i kylan innan vi lunkade hemmåt.

Ikväll ska vi äta spagetti och cornfärssås:P MUMMA!

Sen blir det Wallander ikväll...

Trevlig Dag.





Kommentarer
Postat av: madde

Vilken fin bild på er!



Vi måste undvika besök i alla fall till slutet av nästa vecka. Sen kanske vi kan ha besök men ingen bör röra honom. Sen vet jag inte hur länge det dröjer innan man kan röra sig ute som folk! Du ska vara glad att du är fullgången nu. Jag önskar att Linus hade stannat lite längre så han inte fick det så kämpigt.



OJ hur det känns att vara mamma? Jag känner mig inte som en mamma ännu. Det har tagit mig väldigt lång tid att hämta mig från förlossningen och jag förstår nog inte riktigt ännu vad som hänt. Det kommer nog dröja ett tag till, tills man kommit in i rutiner innan jag fattar att jag faktiskt är en mamma.



Hur mår du?



2009-01-17 @ 21:40:14
URL: http://mtjerneng.blogg.se/
Postat av: madde

Taaack :)



Ja helt sjukt att det gick så fort att gå ner i vikt. Jag har ju inte gjort något speciellt. Eller ja man har väl inte lika stor aptit som när man var gravid. Plus att mattiderna är helt rubbade så det blir inte fem mål om dagen som jag brukar äta. Men tre får jag till i alla fall :)



Nja nätterna är han väl lite mer vaken. Eller i natt har vi fått sova. Peter brukar dock sitta uppe med honom till 2 tiden då det är dags att mata igen. Men sen vaknar han varannan timme, då får han ligga på min mage i en timme innan jag matar honom, han är en riktig liten kelgris och vill ligga hos oss hela tiden. Men i natt kändes det ganska lugnt. Jag var inte lika irriterad som igår natt hehe. Däremot är han väldigt krånglig att lägga vid bröstet. Han vrider så mycket på sig och fäktas med armarna. Och i och med att jag har en "gummitutte" på mig när jag ammar så slår han ju bort den hela tiden och då blir det itne så lätt...



Det ska bli så kul att se din lilla plutt när han behagar att komma ut :)

2009-01-18 @ 09:41:39
URL: http://mtjerneng.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0